Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: Senin şeytan yine iyimiş bazı şeytan üstünde ne var çıkar diyoo Genişletmek için tıkla ...
haydaravısyon' Alıntı: Senin şeytan yine iyimiş bazı şeytan üstünde ne var çıkar diyoo Genişletmek için tıkla ...
coolasker54 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: haftasonu vizeleri mi Genişletmek için tıkla ... hafta sonu vizemi olur yahu
haydaravısyon Üye Off ya ilaçlar yüzünden üç ögün yemek yemek zorundayım. Eczacıya dedim ilaç kutuların üstüne bir çizik çek dedim yok olmaz dedi hepsinde üç çizik var. bi de tok yazdı offf ya
Off ya ilaçlar yüzünden üç ögün yemek yemek zorundayım. Eczacıya dedim ilaç kutuların üstüne bir çizik çek dedim yok olmaz dedi hepsinde üç çizik var. bi de tok yazdı offf ya
SHS Üye coolasker54' Alıntı: Ben kaçtım yarın erken kalkma vakti malum vizeler Genişletmek için tıkla ... bu nedir? bende sana soruyum haftasonu vize mi olur niye kalkıyon
coolasker54' Alıntı: Ben kaçtım yarın erken kalkma vakti malum vizeler Genişletmek için tıkla ... bu nedir? bende sana soruyum haftasonu vize mi olur niye kalkıyon
coolasker54 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bu nedir? bende sana soruyum haftasonu vize mi olur niye kalkıyon Genişletmek için tıkla ... yahu sakarya üniversitesinin yeni uygulamasıymış Koymuşlar hafta sonuna gitmesen olmuyor çağırmışlar 1 sefer
- SerkeŞ -' Alıntı: bu nedir? bende sana soruyum haftasonu vize mi olur niye kalkıyon Genişletmek için tıkla ... yahu sakarya üniversitesinin yeni uygulamasıymış Koymuşlar hafta sonuna gitmesen olmuyor çağırmışlar 1 sefer
SHS Üye 'TUĞ'' Alıntı: |_) Iyi geceler millet Genişletmek için tıkla ... abi yatma beni bunlarla bırakma
vapur dumanı Üye haydaravısyon' Alıntı: Ayakkabı zeten hep yolda olur. Araba lastiyi gibi Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye coolasker54' Alıntı: yahu sakarya üniversitesinin yeni uygulamasıymış Koymuşlar hafta sonuna gitmesen olmuyor çağırmışlar 1 sefer Genişletmek için tıkla ... git o zaman
coolasker54' Alıntı: yahu sakarya üniversitesinin yeni uygulamasıymış Koymuşlar hafta sonuna gitmesen olmuyor çağırmışlar 1 sefer Genişletmek için tıkla ... git o zaman