Berlin Boleyn ya bamya ikeanın reklamı ben sana anlatırım... halit bey resepsiyondan çağrılıyorsunuz melek sende bi cevap ver herkese car car car --------------- Ekleme --------------- ayy vermiş bile görmedim iyiyim melekcik sen nasılsınız
ya bamya ikeanın reklamı ben sana anlatırım... halit bey resepsiyondan çağrılıyorsunuz melek sende bi cevap ver herkese car car car --------------- Ekleme --------------- ayy vermiş bile görmedim iyiyim melekcik sen nasılsınız
Sidretül Münteha Üye Kaç Kezz Yazcam Yaa Sen Kendıne Bak Benden Aşşağa Sanki Cvp Vermeyınce Mesut Kıızyorr Gelmem Diyor
haltie Üye Berlin Boleyn' Alıntı: ya bamya ikeanın reklamı ben sana anlatırım... halit bey resepsiyondan çağrılıyorsunuz melek sende bi cevap ver herkese car car car --------------- Ekleme --------------- ayy vermiş bile görmedim iyiyim melekcik sen nasılsınız Genişletmek için tıkla ... gidemem şimdi o reklamdaki kız çok tatlı
Berlin Boleyn' Alıntı: ya bamya ikeanın reklamı ben sana anlatırım... halit bey resepsiyondan çağrılıyorsunuz melek sende bi cevap ver herkese car car car --------------- Ekleme --------------- ayy vermiş bile görmedim iyiyim melekcik sen nasılsınız Genişletmek için tıkla ... gidemem şimdi o reklamdaki kız çok tatlı
arslansem Üye ™ мγdяєaм;1795385' Alıntı: Allah Gülmeni Eksik Etmesin Bende Sevindirik Oldum Güven Yoksa 2.ci Adın Mı s Nee Tanıcam Oo Kim İlk Kez Duydum Adını Ne Cadısıı Ulennnnnn Semih Gell Len Burayaa Senin Yüzünden Dana Genişletmek için tıkla ... Terbiyesiz
™ мγdяєaм;1795385' Alıntı: Allah Gülmeni Eksik Etmesin Bende Sevindirik Oldum Güven Yoksa 2.ci Adın Mı s Nee Tanıcam Oo Kim İlk Kez Duydum Adını Ne Cadısıı Ulennnnnn Semih Gell Len Burayaa Senin Yüzünden Dana Genişletmek için tıkla ... Terbiyesiz
haltie Üye siz kız kıza sohbet edin (lovestar bunu yanlış anlama)iyi geceler herkese benim pilim bitti sizde duracellmi war on kata kadar daha uzun uyanıksınız
siz kız kıza sohbet edin (lovestar bunu yanlış anlama)iyi geceler herkese benim pilim bitti sizde duracellmi war on kata kadar daha uzun uyanıksınız
Sidretül Münteha Üye arslansem' Alıntı: Terbiyesiz Genişletmek için tıkla ... Bak Adını Sormadım Yani İyiyim Berlincim İşte Semihle Uğraşıyoruz Kafası Uçmuş Ne Aldın ?
arslansem' Alıntı: Terbiyesiz Genişletmek için tıkla ... Bak Adını Sormadım Yani İyiyim Berlincim İşte Semihle Uğraşıyoruz Kafası Uçmuş Ne Aldın ?
lovestar Üye halitkirli' Alıntı: siz kız kıza sohbet edin (lovestar bunu yanlış anlama)iyi geceler herkese benim pilim bitti sizde duracellmi war on kata kadar daha uzun uyanıksınız Genişletmek için tıkla ... yok kardeş beni de iyice alıngan yaptınız ha.yanlış anlamam merak etme.ben gündüz uyumustum ondan heralde...iyi uykular sana...
halitkirli' Alıntı: siz kız kıza sohbet edin (lovestar bunu yanlış anlama)iyi geceler herkese benim pilim bitti sizde duracellmi war on kata kadar daha uzun uyanıksınız Genişletmek için tıkla ... yok kardeş beni de iyice alıngan yaptınız ha.yanlış anlamam merak etme.ben gündüz uyumustum ondan heralde...iyi uykular sana...
Sidretül Münteha Üye halitkirli' Alıntı: siz kız kıza sohbet edin (lovestar bunu yanlış anlama)iyi geceler herkese benim pilim bitti sizde duracellmi war on kata kadar daha uzun uyanıksınız Genişletmek için tıkla ... Pili Bitti Vah Zavallı İyi Uykular Canım Nerde Kaldık Msjlar Karıştı Berlin
halitkirli' Alıntı: siz kız kıza sohbet edin (lovestar bunu yanlış anlama)iyi geceler herkese benim pilim bitti sizde duracellmi war on kata kadar daha uzun uyanıksınız Genişletmek için tıkla ... Pili Bitti Vah Zavallı İyi Uykular Canım Nerde Kaldık Msjlar Karıştı Berlin
haltie Üye lovestar' Alıntı: yok kardeş beni de iyice alıngan yaptınız ha.yanlış anlamam merak etme.ben gündüz uyumustum ondan heralde...iyi uykular sana... Genişletmek için tıkla ... şaka kardeşim iyi geceler iyi uyumya calışmalar sanada
lovestar' Alıntı: yok kardeş beni de iyice alıngan yaptınız ha.yanlış anlamam merak etme.ben gündüz uyumustum ondan heralde...iyi uykular sana... Genişletmek için tıkla ... şaka kardeşim iyi geceler iyi uyumya calışmalar sanada
Sidretül Münteha Üye arslansem' Alıntı: Kız melek yazılmıyor lan niye? Genişletmek için tıkla ... Ohaa Bu Ne Kabalık Kız Melek Lan Oda Güzel Ulennn Ne Yazılmıyor Ama ?
arslansem' Alıntı: Kız melek yazılmıyor lan niye? Genişletmek için tıkla ... Ohaa Bu Ne Kabalık Kız Melek Lan Oda Güzel Ulennn Ne Yazılmıyor Ama ?
haltie Üye ™ мγdяєaм;1795408' Alıntı: Pili Bitti Vah Zavallı İyi Uykular Canım Nerde Kaldık Msjlar Karıştı Berlin Genişletmek için tıkla ... 18imde değilimki gösterirdim sana iyi geceler
™ мγdяєaм;1795408' Alıntı: Pili Bitti Vah Zavallı İyi Uykular Canım Nerde Kaldık Msjlar Karıştı Berlin Genişletmek için tıkla ... 18imde değilimki gösterirdim sana iyi geceler
Sidretül Münteha Üye halitkirli' Alıntı: 18imde değilimki gösterirdim sana iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Görende Çok Yaşlı Sanar Heaa Rüyanda Sümüklü Böcek Gör Halit ™ мγdяєaм, halitkirli+, lovestar, arslansem, Berlin Boleyn+ Mesut Yavaşş Bee Kastın Sayfayı Aaa
halitkirli' Alıntı: 18imde değilimki gösterirdim sana iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Görende Çok Yaşlı Sanar Heaa Rüyanda Sümüklü Böcek Gör Halit ™ мγdяєaм, halitkirli+, lovestar, arslansem, Berlin Boleyn+ Mesut Yavaşş Bee Kastın Sayfayı Aaa