SHS Üye Şimdi edemem ama yarın bakarım ----------Eklendi @ 03:26:44 ---------- Yazıldı @ 03:25:52 ---------- Bugün 2 oldu kesinti, hayırdır inş. hayırdır inş
Şimdi edemem ama yarın bakarım ----------Eklendi @ 03:26:44 ---------- Yazıldı @ 03:25:52 ---------- Bugün 2 oldu kesinti, hayırdır inş. hayırdır inş
vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyi siz tıkınırken ben kaçayım, hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceleeer..
- SerkeŞ -' Alıntı: iyi siz tıkınırken ben kaçayım, hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceleeer..
vapur dumanı Üye minoo' Alıntı: Esra ne yiyelm Genişletmek için tıkla ... valla tatlım bu soruyu sorduğun dakikalar ben bi tavuk kavurma yiyodumki hmmmm hmmm hmmm.akıllara zarar.Yemekhaneyi aradım rica ettim sağolsunlar kırmadılar beni ----------Eklendi @ 05:51:51 ---------- Yazıldı @ 05:16:08 ---------- Günaydıııııın
minoo' Alıntı: Esra ne yiyelm Genişletmek için tıkla ... valla tatlım bu soruyu sorduğun dakikalar ben bi tavuk kavurma yiyodumki hmmmm hmmm hmmm.akıllara zarar.Yemekhaneyi aradım rica ettim sağolsunlar kırmadılar beni ----------Eklendi @ 05:51:51 ---------- Yazıldı @ 05:16:08 ---------- Günaydıııııın
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: kız nereye gittin yahu Genişletmek için tıkla ... gittiğim yere sende gelmelisin bence olay var
pelın_' Alıntı: kız nereye gittin yahu Genişletmek için tıkla ... gittiğim yere sende gelmelisin bence olay var
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: gittiğim yere sende gelmelisin bence olay var Genişletmek için tıkla ... geldim geldım de olayı anlamadım
vapur dumanı' Alıntı: gittiğim yere sende gelmelisin bence olay var Genişletmek için tıkla ... geldim geldım de olayı anlamadım
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: geldim geldım de olayı anlamadım Genişletmek için tıkla ... neyse konuşuruz eee bu günki kuaför maceram nasıldı
pelın_' Alıntı: geldim geldım de olayı anlamadım Genişletmek için tıkla ... neyse konuşuruz eee bu günki kuaför maceram nasıldı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... uykum var furkan ----------Eklendi @ 00:14:49 ---------- Yazıldı @ 00:14:11 ---------- vapur dumanı' Alıntı: neyse konuşuruz eee bu günki kuaför maceram nasıldı Genişletmek için tıkla ... Ne oluyo yahu
Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... uykum var furkan ----------Eklendi @ 00:14:49 ---------- Yazıldı @ 00:14:11 ---------- vapur dumanı' Alıntı: neyse konuşuruz eee bu günki kuaför maceram nasıldı Genişletmek için tıkla ... Ne oluyo yahu