coolasker54 Üye vapur dumanı' Alıntı: ne olmuyoki dertliler,mutlular,yakınını kaybedebler,sevgili adayı olanlar,uyuyanlar,müsade isteyenler... hepside hepside ----------Eklendi @ 01:28:00 ---------- Yazıldı @ 01:27:30 ---------- benimkini vereyimmi?ciddiyim!!! ----------Eklendi @ 01:28:17 ---------- Yazıldı @ 01:28:00 ---------- pelin arıycam yavru müsait ol!!! Genişletmek için tıkla ... kır şaçlı buruşuk suratlı yanakları mıncıklanıp sevilcek cinstense olabilir
vapur dumanı' Alıntı: ne olmuyoki dertliler,mutlular,yakınını kaybedebler,sevgili adayı olanlar,uyuyanlar,müsade isteyenler... hepside hepside ----------Eklendi @ 01:28:00 ---------- Yazıldı @ 01:27:30 ---------- benimkini vereyimmi?ciddiyim!!! ----------Eklendi @ 01:28:17 ---------- Yazıldı @ 01:28:00 ---------- pelin arıycam yavru müsait ol!!! Genişletmek için tıkla ... kır şaçlı buruşuk suratlı yanakları mıncıklanıp sevilcek cinstense olabilir
coolasker54 Üye ScreetCity' Alıntı: Derdımız. Cok Buyuk Basın Sagolsun. Pelın Genişletmek için tıkla ... otur ve anlat
ScreetCity' Alıntı: Derdımız. Cok Buyuk Basın Sagolsun. Pelın Genişletmek için tıkla ... otur ve anlat
Genzo * Üye Kardesım. Telefona Format Atamıyorum. Sadece 1 Telefona Degıl Butun Telefonlara Bı Yardım Etsenız. ----------Eklendi @ 01:41:41 ---------- Yazıldı @ 01:40:40 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Screetcity mobilim göremiyorum.. Izmirdeysen gel meyhaneye gidelim Genişletmek için tıkla ... Istanbul.Dayım Kardsım
Kardesım. Telefona Format Atamıyorum. Sadece 1 Telefona Degıl Butun Telefonlara Bı Yardım Etsenız. ----------Eklendi @ 01:41:41 ---------- Yazıldı @ 01:40:40 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Screetcity mobilim göremiyorum.. Izmirdeysen gel meyhaneye gidelim Genişletmek için tıkla ... Istanbul.Dayım Kardsım
Genzo * Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Bizde bi şey sandık Genişletmek için tıkla ... Benım. Icın Buyuk Dert Ama
coolasker54 Üye greenmile' Alıntı: Dert dedigin boyle olsun ya nerdeyse hep beraber oturup aglayacaktik burda Genişletmek için tıkla ...
greenmile' Alıntı: Dert dedigin boyle olsun ya nerdeyse hep beraber oturup aglayacaktik burda Genişletmek için tıkla ...
coolasker54 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Meyhanede söylesen bana bunu telefonları kafana atardım valla Genişletmek için tıkla ... ahahhahahahha
- SerkeŞ -' Alıntı: Meyhanede söylesen bana bunu telefonları kafana atardım valla Genişletmek için tıkla ... ahahhahahahha