coolasker54 Üye pelın_' Alıntı: napıyım ya öle kız babaennem öldü Genişletmek için tıkla ... başın sağ olsun.
vapur dumanı Üye ScreetCity' Alıntı: Musade. Varsa Derdımı Anlatmak . Istıyorum Genişletmek için tıkla ... ben dinliyorum arkadaşım anlat sen onlarda dinler..
ScreetCity' Alıntı: Musade. Varsa Derdımı Anlatmak . Istıyorum Genişletmek için tıkla ... ben dinliyorum arkadaşım anlat sen onlarda dinler..
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: napıyım ya öle kız babaennem öldü Genişletmek için tıkla ... ayyy başın sağolsun kuzu yaaa!!!benimkinide götüreydi keşke
pelın_' Alıntı: napıyım ya öle kız babaennem öldü Genişletmek için tıkla ... ayyy başın sağolsun kuzu yaaa!!!benimkinide götüreydi keşke
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: ayyy başın sağolsun kuzu yaaa!!!benimkinide götüreydi keşke Genişletmek için tıkla ... olsun bakalım kız Allah günah yazmasında bi damla yaş gelmedi gözümden gelcenide sanmıyorum
vapur dumanı' Alıntı: ayyy başın sağolsun kuzu yaaa!!!benimkinide götüreydi keşke Genişletmek için tıkla ... olsun bakalım kız Allah günah yazmasında bi damla yaş gelmedi gözümden gelcenide sanmıyorum
coolasker54 Üye vapur dumanı' Alıntı: ayyy başın sağolsun kuzu yaaa!!!benimkinide götüreydi keşke Genişletmek için tıkla ... Aa keşke bnm ki geri gelse :
vapur dumanı' Alıntı: ayyy başın sağolsun kuzu yaaa!!!benimkinide götüreydi keşke Genişletmek için tıkla ... Aa keşke bnm ki geri gelse :
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: Noluyor burada? Genişletmek için tıkla ... ne olmuyoki dertliler,mutlular,yakınını kaybedebler,sevgili adayı olanlar,uyuyanlar,müsade isteyenler... hepside hepside ----------Eklendi @ 01:28:00 ---------- Yazıldı @ 01:27:30 ---------- coolasker54' Alıntı: Aa keşke bnm ki geri gelse : Genişletmek için tıkla ... benimkini vereyimmi?ciddiyim!!! ----------Eklendi @ 01:28:17 ---------- Yazıldı @ 01:28:00 ---------- pelin arıycam yavru müsait ol!!!
greenmile' Alıntı: Noluyor burada? Genişletmek için tıkla ... ne olmuyoki dertliler,mutlular,yakınını kaybedebler,sevgili adayı olanlar,uyuyanlar,müsade isteyenler... hepside hepside ----------Eklendi @ 01:28:00 ---------- Yazıldı @ 01:27:30 ---------- coolasker54' Alıntı: Aa keşke bnm ki geri gelse : Genişletmek için tıkla ... benimkini vereyimmi?ciddiyim!!! ----------Eklendi @ 01:28:17 ---------- Yazıldı @ 01:28:00 ---------- pelin arıycam yavru müsait ol!!!