vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Bende yarın iş bakıcaktım, tesadüfe bak Genişletmek için tıkla ... izmirde şubemiz yok
- SerkeŞ -' Alıntı: Bende yarın iş bakıcaktım, tesadüfe bak Genişletmek için tıkla ... izmirde şubemiz yok
SHS Üye Zaten siz beni temizlik işlerine bile almazsınız, yada ilk gün sonunda kovulurdum tembellikten neyse zaten iştesin, bide iş konuşuyoz
Zaten siz beni temizlik işlerine bile almazsınız, yada ilk gün sonunda kovulurdum tembellikten neyse zaten iştesin, bide iş konuşuyoz
vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Zaten siz beni temizlik işlerine bile almazsınız, yada ilk gün sonunda kovulurdum tembellikten neyse zaten iştesin, bide iş konuşuyoz Genişletmek için tıkla ... yoo ben rahatsız olmuyorum.işimi seviyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: Zaten siz beni temizlik işlerine bile almazsınız, yada ilk gün sonunda kovulurdum tembellikten neyse zaten iştesin, bide iş konuşuyoz Genişletmek için tıkla ... yoo ben rahatsız olmuyorum.işimi seviyorum
vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Ne güzel Genişletmek için tıkla ... ay uykumgeldi.ben az uyuyayım bana müsade..
coolasker54 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler abi, birazdan gelirler Genişletmek için tıkla ... geldim bile .Selamun aleyküm ----------Eklendi @ 00:52:53 ---------- Yazıldı @ 00:52:03 ---------- greenmile' Alıntı: Iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... eyw. sanada
- SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler abi, birazdan gelirler Genişletmek için tıkla ... geldim bile .Selamun aleyküm ----------Eklendi @ 00:52:53 ---------- Yazıldı @ 00:52:03 ---------- greenmile' Alıntı: Iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... eyw. sanada