Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Candy

Üye
İyi geceler maxicep... Ben çıkıyorum ...

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ama wii ile pek fark yok zaten oynadığımız oyunlar belli pes serisi wii de mantıklı geldi bana ps2dende cok memnunum ben ama wiide cazip

Uncharted, A.C serisi, Gow 1-2-3, GT5 daha ötesi var mı? Cod6 eklenebilir bunlara. Elimdeki sabit oyun fifadır, ayrıca pes değil, konsollarda fifa pesten iyidir, pc de de tam tersi pes iyidir.

Cafelerde yatıp kalkan pesci arkadaşım vardı, 2 gece bizde kaldı geçen cafeye gittiğinde fifa10 var mı demiş. Pes oyun mu diyor.

lovestar

Üye
s.a...psp forewer diyorum konsol da ...

haltie

Üye

ben tam tersi sanıyodum şaşırdım pes/fifa konusunda

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fifada 13 trophy'im kaldı, %74 tamamladım. Trophy kasmak gibisi var mı...

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben tam tersi sanıyodum şaşırdım pes/fifa konusunda

Pes'in lansmanında söylenen bir şey vardır özellikle 2008'den sonra, seneye daha iyi olucaz! Neden böyle diyorlar? Çünkü eldeki fifa daha iyi. Örneğin fifa 10, 9.1 ortalama aldı inceleme sitelerinden, pes10 8 aldı.

Fifayı beğenmesi için birisinin oynaması lazım, herkes oynamadan pes daha iyi diyor. Konsolda tartışması bile yapılmaz fifa daha iyidir...

haltie

Üye
en yakın zamanda deniyecem ozaman sağol ahmet bilgii için

lovestar

Üye
1:29 da selam verdim...3:30 da aleyküm selam diyorum kendime...bu konuda bu moda oldu.üç beş kişinin sohbete dalıp selam bile almaması.yazıklar olsun...

Yeni girdim siteye..Görsem alırdım

haltie

Üye
1:29 da selam verdim...3:30 da aleyküm selam diyorum kendime...bu konuda bu moda oldu.üç beş kişinin sohbete dalıp selam bile almaması.yazıklar olsun...

iyi geceler herkese

kimse bile bile almamazlık yapmaz emin ol gözden kaçmıştır sende diyosun zaten dalmışlar

Yarın son vizem var ona çalışmaya çalışıyorum siz?

lovestar

Üye
bu 3 oldu halit kardeşsorun değil alıştık.iyi geceler...

haltie

Üye
bu 3 oldu halit kardeşsorun değil alıştık.iyi geceler...

ben kendi adıma konusuyorum yeni gördüm ama diğer arkadaslarda görse alırlardı selamını herkes alır yani ben böyle düşünmedim yoksa kasti bi haraket olmaz