Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin murat
pelın_ [video=youtube;_0IchDSN6CI]http://www.youtube.com/watch?v=_0IchDSN6CI[/video] Hepinize geisinnn
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: sana bi gülerdim şimdi oma Genişletmek için tıkla ... gülemezsin
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: gülemezsin Genişletmek için tıkla ... sen gel heleşöle bi köşeye ben gülcem sana orda kimse görmesin pislik deli etme beni
'TUĞ'' Alıntı: gülemezsin Genişletmek için tıkla ... sen gel heleşöle bi köşeye ben gülcem sana orda kimse görmesin pislik deli etme beni
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: Üzelme canım ya Genişletmek için tıkla ... nasıl üzülmeyim yaaa.ööle canım sıkkınki valla. yazasım bile yok..öölesine yazıyorum işte..
pelın_' Alıntı: Üzelme canım ya Genişletmek için tıkla ... nasıl üzülmeyim yaaa.ööle canım sıkkınki valla. yazasım bile yok..öölesine yazıyorum işte..
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: nasıl üzülmeyim yaaa.ööle canım sıkkınki valla. yazasım bile yok..öölesine yazıyorum işte.. Genişletmek için tıkla ... biliyorum canım ya bence cık şöle bi kafanı dinle istersen msj laşalım bende çıkıcam işte nebiliyım nedesem boş biloyosun
vapur dumanı' Alıntı: nasıl üzülmeyim yaaa.ööle canım sıkkınki valla. yazasım bile yok..öölesine yazıyorum işte.. Genişletmek için tıkla ... biliyorum canım ya bence cık şöle bi kafanı dinle istersen msj laşalım bende çıkıcam işte nebiliyım nedesem boş biloyosun
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: [sıze="3"][ı]hiç bişi yapmak istemiyorum [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... canım yapma bu arada oyunda elendın?
vapur dumanı' Alıntı: [sıze="3"][ı]hiç bişi yapmak istemiyorum [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... canım yapma bu arada oyunda elendın?
vapur dumanı Üye iliyorum oyunda istemiyorum artık üzüntümü yaşamak istiyorum sadece..sana derken ben o ruh haline girdim çıkamıyorum
iliyorum oyunda istemiyorum artık üzüntümü yaşamak istiyorum sadece..sana derken ben o ruh haline girdim çıkamıyorum
vapur dumanı Üye 'TUĞ'' Alıntı: Noluyo yahu Genişletmek için tıkla ... ne olmadı desen daha kolay cevap verirdim
vapur dumanı Üye ayy neyse hiç sevmem bööle bunalım tipleri...çıkmaya çalışıyorum yardım edin bana hdi ----------Eklendi @ 00:53:03 ---------- Yazıldı @ 00:52:42 ---------- greenmile' Alıntı: Birinizde mutlu olun artik Genişletmek için tıkla ... bende ööle yapıyorum zaten :P
ayy neyse hiç sevmem bööle bunalım tipleri...çıkmaya çalışıyorum yardım edin bana hdi ----------Eklendi @ 00:53:03 ---------- Yazıldı @ 00:52:42 ---------- greenmile' Alıntı: Birinizde mutlu olun artik Genişletmek için tıkla ... bende ööle yapıyorum zaten :P
vapur dumanı Üye ayyy bi şarkı dinliyorum çok güzelmiş.... ----------Eklendi @ 00:53:41 ---------- Yazıldı @ 00:53:23 ---------- greenmile' Alıntı: Esra smile kullandi Genişletmek için tıkla ... evet sıkıldım yeter artık dedim...
ayyy bi şarkı dinliyorum çok güzelmiş.... ----------Eklendi @ 00:53:41 ---------- Yazıldı @ 00:53:23 ---------- greenmile' Alıntı: Esra smile kullandi Genişletmek için tıkla ... evet sıkıldım yeter artık dedim...