minoo Üye - SerkeŞ -' Alıntı: kimin ne mal olduğu sonradan ortaya çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Bu yorumu beğenirim işte
- SerkeŞ -' Alıntı: kimin ne mal olduğu sonradan ortaya çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Bu yorumu beğenirim işte
SHS Üye Herkese gibi bizde maskemizi takıcaz, gezicez.. Dışarda sempatik, evde asık yüzlü olalım bundan sonra
Herkese gibi bizde maskemizi takıcaz, gezicez.. Dışarda sempatik, evde asık yüzlü olalım bundan sonra
greenmile Üye tabiki de ----------Eklendi @ 04:22:58 ---------- Yazıldı @ 04:21:03 ---------- Yalniz herkes olayina katilmiyorum,oyle insanlar varki 40 yillik dostundan sana daha dostlugunu gosteriyor.Ama insan oglu cig sut emmis ne yapacagini kestirmek mumkun degil
tabiki de ----------Eklendi @ 04:22:58 ---------- Yazıldı @ 04:21:03 ---------- Yalniz herkes olayina katilmiyorum,oyle insanlar varki 40 yillik dostundan sana daha dostlugunu gosteriyor.Ama insan oglu cig sut emmis ne yapacagini kestirmek mumkun degil
minoo Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Herkese gibi bizde maskemizi takıcaz, gezicez.. Dışarda sempatik, evde asık yüzlü olalım bundan sonra Genişletmek için tıkla ... Sade evde yüzüm asık. Dışarda sempatik takıldım.. Sagoo
- SerkeŞ -' Alıntı: Herkese gibi bizde maskemizi takıcaz, gezicez.. Dışarda sempatik, evde asık yüzlü olalım bundan sonra Genişletmek için tıkla ... Sade evde yüzüm asık. Dışarda sempatik takıldım.. Sagoo
SHS Üye Nerde bu insanlar? Ben görmedim, çıkar amaçlı ilişkiler var heryerde ----------Eklendi @ 04:26:06 ---------- Yazıldı @ 04:25:19 ---------- evet Sagocuyuz
Nerde bu insanlar? Ben görmedim, çıkar amaçlı ilişkiler var heryerde ----------Eklendi @ 04:26:06 ---------- Yazıldı @ 04:25:19 ---------- evet Sagocuyuz
SHS Üye Ben sana demiyorumki, ama genelleme yapıyorum neden görmedim diyorum.. yok ya ben hüsrana komşuyum olsun ----------Eklendi @ 04:37:34 ---------- Yazıldı @ 04:36:13 ---------- Vardır şerrim de velakin kalanım hayırdır..
Ben sana demiyorumki, ama genelleme yapıyorum neden görmedim diyorum.. yok ya ben hüsrana komşuyum olsun ----------Eklendi @ 04:37:34 ---------- Yazıldı @ 04:36:13 ---------- Vardır şerrim de velakin kalanım hayırdır..
minoo Üye greenmile' Alıntı: Kendimi dislanmis hissettim Genişletmek için tıkla ... Sen de Sago dnlesene Kürdan Kollarrrrr
greenmile' Alıntı: Kendimi dislanmis hissettim Genişletmek için tıkla ... Sen de Sago dnlesene Kürdan Kollarrrrr