Burak Üye greenmile' Alıntı: Ciddi olmanin bi kotu tarafi var heryerde tartisiyorum havasi veriyor Genişletmek için tıkla ... belkide bizim mesajlar o yüzden siliniyor hep
greenmile' Alıntı: Ciddi olmanin bi kotu tarafi var heryerde tartisiyorum havasi veriyor Genişletmek için tıkla ... belkide bizim mesajlar o yüzden siliniyor hep
Burak Üye 'TUĞ'' Alıntı: Ya herneyse atılmadığım için bi önemi yok askıda sıladan değilde ferdi tayfurdan Bir teselli ver daha Iyi gider Genişletmek için tıkla ... minoo bir teselli versene ----------Eklendi @ 02:54:23 ---------- Yazıldı @ 02:53:43 ---------- greenmile' Alıntı: Burak su konuyu acmayalim pinar dover ayakustu Genişletmek için tıkla ... itilip kakılmaya alıştık reyiz.
'TUĞ'' Alıntı: Ya herneyse atılmadığım için bi önemi yok askıda sıladan değilde ferdi tayfurdan Bir teselli ver daha Iyi gider Genişletmek için tıkla ... minoo bir teselli versene ----------Eklendi @ 02:54:23 ---------- Yazıldı @ 02:53:43 ---------- greenmile' Alıntı: Burak su konuyu acmayalim pinar dover ayakustu Genişletmek için tıkla ... itilip kakılmaya alıştık reyiz.
vapur dumanı Üye minoo' Alıntı: Bn burdayım ama yok gbiyim. Çok saçma oldum şu an. İçim sıkılıyo. Genişletmek için tıkla ... ne olduki kız birden?
minoo' Alıntı: Bn burdayım ama yok gbiyim. Çok saçma oldum şu an. İçim sıkılıyo. Genişletmek için tıkla ... ne olduki kız birden?
minoo Üye vapur dumanı' Alıntı: ne olduki kız birden? Genişletmek için tıkla ... greenmile' Alıntı: Noldu moralin falan mi bozuk? Genişletmek için tıkla ... Yok moralim bozuk değil de aşırı bi durgunluk geldi. Şey gbi hani dokunsalar ağlicam
vapur dumanı' Alıntı: ne olduki kız birden? Genişletmek için tıkla ... greenmile' Alıntı: Noldu moralin falan mi bozuk? Genişletmek için tıkla ... Yok moralim bozuk değil de aşırı bi durgunluk geldi. Şey gbi hani dokunsalar ağlicam
minoo Üye vapur dumanı' Alıntı: ayy uykum geldi.çalışıyorum ama uyuycam sanırım.herkese iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler cnm.
vapur dumanı' Alıntı: ayy uykum geldi.çalışıyorum ama uyuycam sanırım.herkese iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler cnm.