minoo Üye 'TUĞ'' Alıntı: kimseyi şikayet ettiğimi hatırlamıyorum ama sen ilk olursun o zaman Genişletmek için tıkla ... Kızım-gelin Canım sıkılıyo.
'TUĞ'' Alıntı: kimseyi şikayet ettiğimi hatırlamıyorum ama sen ilk olursun o zaman Genişletmek için tıkla ... Kızım-gelin Canım sıkılıyo.
greenmile Üye minoo' Alıntı: Vaar. Artık aştım kendimi. O evdeyken de içiyorum. Muhtemelen biliyo içtiğimi. Bşey demiyo ama. Sigaraya zam geldiği zmn bana fazla para vermeye başladığı zmn anladm içtiğimi bildiğini. Genişletmek için tıkla ... Ben sana demistim degil mi?
minoo' Alıntı: Vaar. Artık aştım kendimi. O evdeyken de içiyorum. Muhtemelen biliyo içtiğimi. Bşey demiyo ama. Sigaraya zam geldiği zmn bana fazla para vermeye başladığı zmn anladm içtiğimi bildiğini. Genişletmek için tıkla ... Ben sana demistim degil mi?
minoo Üye Burak' Alıntı: pınarr taş kafamı yardı Genişletmek için tıkla ... Az önce yne okudum o konuyu. Çok zoruma gtti yeniden. Ondan öyle.. Pff nyse. ----------Eklendi @ 02:43:41 ---------- Yazıldı @ 02:43:14 ---------- greenmile' Alıntı: Ben sana demistim degil mi? Genişletmek için tıkla ... Evet ama emin olmadan da yapamazdım ki. Risk olurdu.
Burak' Alıntı: pınarr taş kafamı yardı Genişletmek için tıkla ... Az önce yne okudum o konuyu. Çok zoruma gtti yeniden. Ondan öyle.. Pff nyse. ----------Eklendi @ 02:43:41 ---------- Yazıldı @ 02:43:14 ---------- greenmile' Alıntı: Ben sana demistim degil mi? Genişletmek için tıkla ... Evet ama emin olmadan da yapamazdım ki. Risk olurdu.
Burak Üye greenmile' Alıntı: Pekala Genişletmek için tıkla ... bu kelimeye ve peki kelimesine verılcek cevap yokmus
greenmile' Alıntı: Pekala Genişletmek için tıkla ... bu kelimeye ve peki kelimesine verılcek cevap yokmus
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: Kafaya cok takiyorsundur,stres skinti yapma ----------Eklendi @ 02:36:31 ---------- Yazıldı @ 02:36:04 ---------- Bagimlilik yapiyor sigara gibi Genişletmek için tıkla ... bu lafın sonuna yap bi smiley o zaman
greenmile' Alıntı: Kafaya cok takiyorsundur,stres skinti yapma ----------Eklendi @ 02:36:31 ---------- Yazıldı @ 02:36:04 ---------- Bagimlilik yapiyor sigara gibi Genişletmek için tıkla ... bu lafın sonuna yap bi smiley o zaman
greenmile Üye Burak' Alıntı: bu kelimeye ve peki kelimesine verılcek cevap yokmus Genişletmek için tıkla ... Var niye olmasin
Burak' Alıntı: bu kelimeye ve peki kelimesine verılcek cevap yokmus Genişletmek için tıkla ... Var niye olmasin
greenmile Üye 'TUĞ'' Alıntı: bu lafın sonuna yap bi smiley o zaman Genişletmek için tıkla ... Okyanusu gectim golde bogulmam
'TUĞ'' Alıntı: bu lafın sonuna yap bi smiley o zaman Genişletmek için tıkla ... Okyanusu gectim golde bogulmam
minoo Üye Burak' Alıntı: bu konuyu senle konustuk pınar. Genişletmek için tıkla ... Konuştuk da işte...
Burak Üye minoo' Alıntı: Konuştuk da işte... Genişletmek için tıkla ... başa dönmeyelim lütfen. Zaman dedin zamana bırak
minoo' Alıntı: Konuştuk da işte... Genişletmek için tıkla ... başa dönmeyelim lütfen. Zaman dedin zamana bırak
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: Okyanusu gectim golde bogulmam Genişletmek için tıkla ... yarışmanın sonunda deyim o zaman
greenmile' Alıntı: Okyanusu gectim golde bogulmam Genişletmek için tıkla ... yarışmanın sonunda deyim o zaman
minoo Üye O zaman Sıla'dan Oluruna Bırak parçası hepimize gelsin. ----------Eklendi @ 02:47:50 ---------- Yazıldı @ 02:47:31 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: yarışmanın sonunda deyim o zaman Genişletmek için tıkla ... Yahu yarışma değil bu oyun.
O zaman Sıla'dan Oluruna Bırak parçası hepimize gelsin. ----------Eklendi @ 02:47:50 ---------- Yazıldı @ 02:47:31 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: yarışmanın sonunda deyim o zaman Genişletmek için tıkla ... Yahu yarışma değil bu oyun.
Burak Üye olur tamam. ----------Eklendi @ 02:49:52 ---------- Yazıldı @ 02:49:17 ---------- greenmile' Alıntı: Az kaldi 18inde bitiyor ondan sora gereken ifadeleri kullanirim Genişletmek için tıkla ... ciddi olmak guzeldı yav
olur tamam. ----------Eklendi @ 02:49:52 ---------- Yazıldı @ 02:49:17 ---------- greenmile' Alıntı: Az kaldi 18inde bitiyor ondan sora gereken ifadeleri kullanirim Genişletmek için tıkla ... ciddi olmak guzeldı yav
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap minoo' Alıntı: O zaman Sıla'dan Oluruna Bırak parçası hepimize gelsin. ----------Eklendi @ 02:47:50 ---------- Yazıldı @ 02:47:31 ---------- Yahu yarışma değil bu oyun. Genişletmek için tıkla ... Ya herneyse katılmadığım için bi önemi yok aslıda sıladan değilde ferdi tayfurdan Bir teselli ver daha Iyi gider
minoo' Alıntı: O zaman Sıla'dan Oluruna Bırak parçası hepimize gelsin. ----------Eklendi @ 02:47:50 ---------- Yazıldı @ 02:47:31 ---------- Yahu yarışma değil bu oyun. Genişletmek için tıkla ... Ya herneyse katılmadığım için bi önemi yok aslıda sıladan değilde ferdi tayfurdan Bir teselli ver daha Iyi gider