Mustafa boşver, hadi 1 olur 2 olur ama 5 kez görüşmeye karar verip de bir insan vazgeçmez. Ben o kadar birisinin parmağında oynayacak yapıda birisi değilim. Bir dişinin ağzından çıkacak 2 kelimeye muhtaç olmadım, olmam da. Alakamı kestim o kişiyle az önce. Artık öyle birini tanımıyorum. Kendi bilir.
Çok beğendim aldıklarımı, bugün biraz da yenilenme günü oldu hafif saçları da kısalttım biraz genç gözükelim. Saçlarım bağlanıyordu, uzundu şuanda çok kısa sayılmaz ama yine de eskiye göre kısa. Genç gözüküyormuşum böyle.
Çok beğendim aldıklarımı, bugün biraz da yenilenme günü oldu hafif saçları da kısalttım biraz genç gözükelim. Saçlarım bağlanıyordu, uzundu şuanda çok kısa sayılmaz ama yine de eskiye göre kısa. Genç gözüküyormuşum böyle.
wii almalısın 10 lira oyunları chip takılıyo ahmet ben ps2 verirsem üstüne 400 istiyolar para olunca alcam ben sana ps3 alamadıma ama 400 lira değerinde bilgi veerdim 6 ps oyunu 400 lira
wii almalısın 10 lira oyunları chip takılıyo ahmet ben ps2 verirsem üstüne 400 istiyolar para olunca alcam ben sana ps3 alamadıma ama 400 lira değerinde bilgi veerdim 6 ps oyunu 400 lira
Ben mutluyum ps3'ten. Aslında pahalı değil oyunlar, ilk çıktığında alırsan ortalama oyunlar 100 lira, ama takas sistemi var. Teknosadan falan türkiyede oyun alan yok 179 liraya. Örneğin 2 ay önce çıkan oyun 60 liraya bulunabiliyor.