vapur dumanı Üye Tusem'' Alıntı: sabahcımısın yoksa canım Genişletmek için tıkla ... ay evet yaa ama inanılmaz uykum geldii
Tusem'' Alıntı: sabahcımısın yoksa canım Genişletmek için tıkla ... ay evet yaa ama inanılmaz uykum geldii
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap minoo' Alıntı: Gereksiz oyun.. Hmm. Tuğ, sen katıldın mı oyuna? Genişletmek için tıkla ... hayır Ne oldu
minoo' Alıntı: Gereksiz oyun.. Hmm. Tuğ, sen katıldın mı oyuna? Genişletmek için tıkla ... hayır Ne oldu
Tuba.Erva Üye 'TUĞ'' Alıntı: yanlış anlaşılmalar oluyor buda gereksiz tartışmaları doğuruyor birbirinmzi kırıyoruz bu yüzden onun gereksiz dedim ----------Eklendi @ 02:22:48 ---------- Yazıldı @ 02:21:12 ---------- bi zamanlar bana diyordun mesajlarının soununa smiley koy diye Genişletmek için tıkla ... hı anladım
'TUĞ'' Alıntı: yanlış anlaşılmalar oluyor buda gereksiz tartışmaları doğuruyor birbirinmzi kırıyoruz bu yüzden onun gereksiz dedim ----------Eklendi @ 02:22:48 ---------- Yazıldı @ 02:21:12 ---------- bi zamanlar bana diyordun mesajlarının soununa smiley koy diye Genişletmek için tıkla ... hı anladım
minoo Üye 'TUĞ'' Alıntı: hayır Ne oldu Genişletmek için tıkla ... O zaman yerinde olmuş oyuna katılmaman.
Burak Üye minoo' Alıntı: Gereksiz oyun.. Hmm. Tuğ, sen katıldın mı oyuna? Genişletmek için tıkla ... oyunu duzenledın kendın elendın sacma bı durum oldu
minoo' Alıntı: Gereksiz oyun.. Hmm. Tuğ, sen katıldın mı oyuna? Genişletmek için tıkla ... oyunu duzenledın kendın elendın sacma bı durum oldu
vapur dumanı Üye 'TUĞ'' Alıntı: yanlış anlaşılmalar oluyor buda gereksiz tartışmaları doğuruyor birbirinmzi kırıyoruz bu yüzden onun gereksiz dedim Genişletmek için tıkla ... banaydı bu taş..
'TUĞ'' Alıntı: yanlış anlaşılmalar oluyor buda gereksiz tartışmaları doğuruyor birbirinmzi kırıyoruz bu yüzden onun gereksiz dedim Genişletmek için tıkla ... banaydı bu taş..
greenmile Üye 'TUĞ'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bak cok az bi sure sonra biraz daha yaslaniyorum hacu
minoo Üye Burak' Alıntı: oyunu duzenledın kendın elendın sacma bı durum oldu Genişletmek için tıkla ... Ne yapayım yahu elimden kaçtı. Kendime torpil mi yapsaydım yani yok daha neler Ben düzenledim diye elenemez miyim aa
Burak' Alıntı: oyunu duzenledın kendın elendın sacma bı durum oldu Genişletmek için tıkla ... Ne yapayım yahu elimden kaçtı. Kendime torpil mi yapsaydım yani yok daha neler Ben düzenledim diye elenemez miyim aa
Burak Üye greenmile' Alıntı: Bak cok az bi sure sonra biraz daha yaslaniyorum hacu Genişletmek için tıkla ... ben senden yaşlıyım saçımda aklar var valla ara ara. Sık ve cok degil
greenmile' Alıntı: Bak cok az bi sure sonra biraz daha yaslaniyorum hacu Genişletmek için tıkla ... ben senden yaşlıyım saçımda aklar var valla ara ara. Sık ve cok degil
greenmile Üye Burak' Alıntı: ben senden yaşlıyım saçımda aklar var valla ara ara. Sık ve cok degil Genişletmek için tıkla ... Seni kemik yasimla ezerim Burak
Burak' Alıntı: ben senden yaşlıyım saçımda aklar var valla ara ara. Sık ve cok degil Genişletmek için tıkla ... Seni kemik yasimla ezerim Burak
Burak Üye minoo' Alıntı: Ne yapayım yahu elimden kaçtı. Kendime torpil mi yapsaydım yani yok daha neler Ben düzenledim diye elenemez miyim aa Genişletmek için tıkla ... neyse artık bu oyun sursun yav ama herkes bana dıyokı sende bı cıddılık var
minoo' Alıntı: Ne yapayım yahu elimden kaçtı. Kendime torpil mi yapsaydım yani yok daha neler Ben düzenledim diye elenemez miyim aa Genişletmek için tıkla ... neyse artık bu oyun sursun yav ama herkes bana dıyokı sende bı cıddılık var
minoo Üye Burak' Alıntı: neyse artık bu oyun sursun yav ama herkes bana dıyokı sende bı cıddılık var Genişletmek için tıkla ... Benim de şu an sinirlerim bozuk cidden. İfade kullanmak gelmiyo içimden.
Burak' Alıntı: neyse artık bu oyun sursun yav ama herkes bana dıyokı sende bı cıddılık var Genişletmek için tıkla ... Benim de şu an sinirlerim bozuk cidden. İfade kullanmak gelmiyo içimden.
Burak Üye greenmile' Alıntı: Seni kemik yasimla ezerim Burak Genişletmek için tıkla ... reyiz saçıma ak düştü doktor diyoki psikolojik tab4 abi saygılar
greenmile' Alıntı: Seni kemik yasimla ezerim Burak Genişletmek için tıkla ... reyiz saçıma ak düştü doktor diyoki psikolojik tab4 abi saygılar
minoo Üye Tusem'' Alıntı: neyse ben cıkayım arkadaslar iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... Aşkk.. İyi gceler btanem. ----------Eklendi @ 02:32:51 ---------- Yazıldı @ 02:32:33 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Her gece böyle misiniz? Genişletmek için tıkla ... Nasıl mıyız?
Tusem'' Alıntı: neyse ben cıkayım arkadaslar iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... Aşkk.. İyi gceler btanem. ----------Eklendi @ 02:32:51 ---------- Yazıldı @ 02:32:33 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Her gece böyle misiniz? Genişletmek için tıkla ... Nasıl mıyız?
vapur dumanı Üye Tusem'' Alıntı: neyse ben cıkayım arkadaslar iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler canım..
Tusem'' Alıntı: neyse ben cıkayım arkadaslar iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler canım..
Burak Üye minoo' Alıntı: Benim de şu an sinirlerim bozuk cidden. İfade kullanmak gelmiyo içimden. Genişletmek için tıkla ... sana af çıkaralım geri dön dicem ama bu kez hic olmaz dıger elenenlere ayıp olur ----------Eklendi @ 02:34:34 ---------- Yazıldı @ 02:33:48 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Her gece böyle misiniz? Genişletmek için tıkla ... anlamadım
minoo' Alıntı: Benim de şu an sinirlerim bozuk cidden. İfade kullanmak gelmiyo içimden. Genişletmek için tıkla ... sana af çıkaralım geri dön dicem ama bu kez hic olmaz dıger elenenlere ayıp olur ----------Eklendi @ 02:34:34 ---------- Yazıldı @ 02:33:48 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Her gece böyle misiniz? Genişletmek için tıkla ... anlamadım
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: Aşkk.. İyi gceler btanem. ----------Eklendi @ 02:32:51 ---------- Yazıldı @ 02:32:33 ---------- Nasıl mıyız? Genişletmek için tıkla ... sanada bitanem iyi geceler
minoo' Alıntı: Aşkk.. İyi gceler btanem. ----------Eklendi @ 02:32:51 ---------- Yazıldı @ 02:32:33 ---------- Nasıl mıyız? Genişletmek için tıkla ... sanada bitanem iyi geceler