pelın_ devran_34' Alıntı: şeytan diyo uyuma sabah vur keleyi uyu ama ölede olmazki Genişletmek için tıkla ... ben dün ezanla uyudum sabah 8de uyandım ve hala ayaktayım dıycen dli yatsana ama uykum y ok
devran_34' Alıntı: şeytan diyo uyuma sabah vur keleyi uyu ama ölede olmazki Genişletmek için tıkla ... ben dün ezanla uyudum sabah 8de uyandım ve hala ayaktayım dıycen dli yatsana ama uykum y ok
phasan Üye benı facebookta eklemek ısteyen varsa ekleyebılır genelde orda onlıneyım m.facebook.com/profile.php?v=info&refid=8
benı facebookta eklemek ısteyen varsa ekleyebılır genelde orda onlıneyım m.facebook.com/profile.php?v=info&refid=8
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: ben dün ezanla uyudum sabah 8de uyandım ve hala ayaktayım dıycen dli yatsana ama uykum y ok Genişletmek için tıkla ... sen deliysen ben psikolojik zır deli
pelın_' Alıntı: ben dün ezanla uyudum sabah 8de uyandım ve hala ayaktayım dıycen dli yatsana ama uykum y ok Genişletmek için tıkla ... sen deliysen ben psikolojik zır deli
pelın_ devran_34' Alıntı: sen deliysen ben psikolojik zır deli Genişletmek için tıkla ... ozamn napıyoruz uyumuyoruz
devran_34' Alıntı: sen deliysen ben psikolojik zır deli Genişletmek için tıkla ... ozamn napıyoruz uyumuyoruz
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: ozamn napıyoruz uyumuyoruz Genişletmek için tıkla ... tamam söz cumartesinden pazar sabahına kadar
pelın_' Alıntı: ozamn napıyoruz uyumuyoruz Genişletmek için tıkla ... tamam söz cumartesinden pazar sabahına kadar
phasan Üye ben hep ucte yatarım en gec 8 de kalkarım ----------Eklendi @ 02:03:28 ---------- Yazıldı @ 02:02:23 ---------- neyse ben facebook a geçer kendınıze ıyı bakın
ben hep ucte yatarım en gec 8 de kalkarım ----------Eklendi @ 02:03:28 ---------- Yazıldı @ 02:02:23 ---------- neyse ben facebook a geçer kendınıze ıyı bakın
devran_34 Üye phasan' Alıntı: bana 4 saat uyku yetıyor 4 te yatar 8 kalkarım hergun Genişletmek için tıkla ... hergün 4 saat uyusam heralde her polis bunu al al al derdi gözlerim mos mos olur ben narin bir insanıım yapma bunu
phasan' Alıntı: bana 4 saat uyku yetıyor 4 te yatar 8 kalkarım hergun Genişletmek için tıkla ... hergün 4 saat uyusam heralde her polis bunu al al al derdi gözlerim mos mos olur ben narin bir insanıım yapma bunu
phasan Üye devran_34' Alıntı: hergün 4 saat uyusam heralde her polis bunu al al al derdi gözlerim mos mos olur ben narin bir insanıım yapma bunu Genişletmek için tıkla ... ozaman en az senın 6 saat uyuman lazım
devran_34' Alıntı: hergün 4 saat uyusam heralde her polis bunu al al al derdi gözlerim mos mos olur ben narin bir insanıım yapma bunu Genişletmek için tıkla ... ozaman en az senın 6 saat uyuman lazım
devran_34 Üye pelin diyodu sabaha kadar uyumuyıcaz o bizden önce kaçdı galiba mesajımı okuyan varsa allah rahatlık versin herkese iyi geceler bu arada sağ kuluğım acayip çınlıyo
pelin diyodu sabaha kadar uyumuyıcaz o bizden önce kaçdı galiba mesajımı okuyan varsa allah rahatlık versin herkese iyi geceler bu arada sağ kuluğım acayip çınlıyo
vapur dumanı Üye kaldık bööle ikimiz.. ----------Eklendi @ 03:19:15 ---------- Yazıldı @ 02:31:14 ---------- yine ben bi başıma kaldım..
kaldık bööle ikimiz.. ----------Eklendi @ 03:19:15 ---------- Yazıldı @ 02:31:14 ---------- yine ben bi başıma kaldım..
minoo Üye Sabah 9da sınavım var ve ben yine yatmadım yine yatmadım. 6da uyanacaktım normalde. Ama şimdi zaten saat 4. Hiç yatmamaya karar verdim.
Sabah 9da sınavım var ve ben yine yatmadım yine yatmadım. 6da uyanacaktım normalde. Ama şimdi zaten saat 4. Hiç yatmamaya karar verdim.
vapur dumanı Üye minoo' Alıntı: [sıze=3]sabah 9da sınavım var ve ben yine yatmadım yine yatmadım. 6da uyanacaktım normalde. Ama şimdi zaten saat 4. Hiç yatmamaya karar verdim.[/sıze] Genişletmek için tıkla ... tatlım dikkatini toplayamazsınki.1 saat uyusan bari..
minoo' Alıntı: [sıze=3]sabah 9da sınavım var ve ben yine yatmadım yine yatmadım. 6da uyanacaktım normalde. Ama şimdi zaten saat 4. Hiç yatmamaya karar verdim.[/sıze] Genişletmek için tıkla ... tatlım dikkatini toplayamazsınki.1 saat uyusan bari..
vapur dumanı Üye minoo' Alıntı: [sıze=3]uyanamam ama ya kendimi biliyorum [/sıze] Genişletmek için tıkla ... peki bakalım bu arada sen elenmişmiydin?smıley kullandın!!!
minoo' Alıntı: [sıze=3]uyanamam ama ya kendimi biliyorum [/sıze] Genişletmek için tıkla ... peki bakalım bu arada sen elenmişmiydin?smıley kullandın!!!
minoo Üye vapur dumanı' Alıntı: peki bakalım bu arada sen elenmişmiydin?smıley kullandın!!! Genişletmek için tıkla ... Anaaaaam valla sen deynce farkettiiim kız nsl kaçtı o bnm elimden hay lanet.. Dur konuya yazayım Bu yüzden siz de bni takip edin demiştim işte. Eliyorum kendimi hemen
vapur dumanı' Alıntı: peki bakalım bu arada sen elenmişmiydin?smıley kullandın!!! Genişletmek için tıkla ... Anaaaaam valla sen deynce farkettiiim kız nsl kaçtı o bnm elimden hay lanet.. Dur konuya yazayım Bu yüzden siz de bni takip edin demiştim işte. Eliyorum kendimi hemen