pelın_ devran_34' Alıntı: sakıp sabancı ( sakıp aga ) Genişletmek için tıkla ... he şimdi düştü jeton ----------Eklendi @ 01:38:37 ---------- Yazıldı @ 01:37:28 ---------- vay arkadaş kız yıne kadık biz bize
devran_34' Alıntı: sakıp sabancı ( sakıp aga ) Genişletmek için tıkla ... he şimdi düştü jeton ----------Eklendi @ 01:38:37 ---------- Yazıldı @ 01:37:28 ---------- vay arkadaş kız yıne kadık biz bize
devran_34 Üye vapur dumanı' Alıntı: ana sakıp ağayı bilmiyooooooooooo dışlayalım bunu .tüüü rezil seniiii Genişletmek için tıkla ... uykusu gelmiş dedim ben sol yanı kalk yatak diyo onun ----------Eklendi @ 01:40:17 ---------- Yazıldı @ 01:39:48 ---------- pelın_' Alıntı: he şimdi düştü jeton ----------Eklendi @ 01:38:37 ---------- Yazıldı @ 01:37:28 ---------- vay arkadaş kız yıne kadık biz bize Genişletmek için tıkla ... ben varım 5 dk içinde gitcem ama
vapur dumanı' Alıntı: ana sakıp ağayı bilmiyooooooooooo dışlayalım bunu .tüüü rezil seniiii Genişletmek için tıkla ... uykusu gelmiş dedim ben sol yanı kalk yatak diyo onun ----------Eklendi @ 01:40:17 ---------- Yazıldı @ 01:39:48 ---------- pelın_' Alıntı: he şimdi düştü jeton ----------Eklendi @ 01:38:37 ---------- Yazıldı @ 01:37:28 ---------- vay arkadaş kız yıne kadık biz bize Genişletmek için tıkla ... ben varım 5 dk içinde gitcem ama
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: he şimdi düştü jeton ----------Eklendi @ 01:38:37 ---------- Yazıldı @ 01:37:28 ---------- vay arkadaş kız yıne kadık biz bize Genişletmek için tıkla ... biz alıştık yanlız kalmaya kuzum!!
pelın_' Alıntı: he şimdi düştü jeton ----------Eklendi @ 01:38:37 ---------- Yazıldı @ 01:37:28 ---------- vay arkadaş kız yıne kadık biz bize Genişletmek için tıkla ... biz alıştık yanlız kalmaya kuzum!!
vapur dumanı Üye Navy Blue' Alıntı: kolay yerlerden sor Hadi ben kaçar arkadaşlar... Yeni gün size mutluluk, huzur, şans ve başarı getirsin iyi geceler Yöhhh yani sakıp ağayı bilmeyen varmı Türkiyede? Genişletmek için tıkla ... amiiiiiin sanada...
Navy Blue' Alıntı: kolay yerlerden sor Hadi ben kaçar arkadaşlar... Yeni gün size mutluluk, huzur, şans ve başarı getirsin iyi geceler Yöhhh yani sakıp ağayı bilmeyen varmı Türkiyede? Genişletmek için tıkla ... amiiiiiin sanada...
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: Dışlandım ya aşkkolsun Genişletmek için tıkla ... aaşk dedin yine dışlıyom seni.daha akıllanmadın sen değilmi...Kızım bi kulağının arkası kaldı töbe töbe yaaa.gece gece günaha soktun beni bak!!
pelın_' Alıntı: Dışlandım ya aşkkolsun Genişletmek için tıkla ... aaşk dedin yine dışlıyom seni.daha akıllanmadın sen değilmi...Kızım bi kulağının arkası kaldı töbe töbe yaaa.gece gece günaha soktun beni bak!!
devran_34 Üye bende gidiyorum kendinize iyi bakın unutmayın bir telefon kadar yakınım hadin iyi geceler hatırlatma kol@j = kapıları açık bırakmayın
bende gidiyorum kendinize iyi bakın unutmayın bir telefon kadar yakınım hadin iyi geceler hatırlatma kol@j = kapıları açık bırakmayın
pelın_ devran_34' Alıntı: bende gidiyorum kendinize iyi bakın unutmayın bir telefon kadar yakınım hadin iyi geceler hatırlatma kol@j = kapıları açık bırakmayın Genişletmek için tıkla ... sen nereye be
devran_34' Alıntı: bende gidiyorum kendinize iyi bakın unutmayın bir telefon kadar yakınım hadin iyi geceler hatırlatma kol@j = kapıları açık bırakmayın Genişletmek için tıkla ... sen nereye be
vapur dumanı Üye phasan' Alıntı: hos bulduk arkadaslar canım sıkıldı geldım Genişletmek için tıkla ... iyi ettinde herkes gitti pelin ben ve sen kaldık ama biz birbirimize yeteriz...
phasan' Alıntı: hos bulduk arkadaslar canım sıkıldı geldım Genişletmek için tıkla ... iyi ettinde herkes gitti pelin ben ve sen kaldık ama biz birbirimize yeteriz...
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: sen nereye be Genişletmek için tıkla ... ben uyucam yarın dükkan açıcam arabayı saniyeye vercem çok iş var çoook
pelın_' Alıntı: sen nereye be Genişletmek için tıkla ... ben uyucam yarın dükkan açıcam arabayı saniyeye vercem çok iş var çoook
pelın_ devran_34' Alıntı: ben uyucam yarın dükkan açıcam arabayı saniyeye vercem çok iş var çoook Genişletmek için tıkla ... uyuma be amann
devran_34' Alıntı: ben uyucam yarın dükkan açıcam arabayı saniyeye vercem çok iş var çoook Genişletmek için tıkla ... uyuma be amann
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: uyuma be amann Genişletmek için tıkla ... şeytan diyo uyuma sabah vur keleyi uyu ama ölede olmazki
pelın_' Alıntı: uyuma be amann Genişletmek için tıkla ... şeytan diyo uyuma sabah vur keleyi uyu ama ölede olmazki