Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Mareşal' Alıntı: ya sigaramı almak için kalkıyordum yanım Genişletmek için tıkla ... o kadar diyorlar sigara sağlığa zararlı diye dinlemiyorsunuzki
Mareşal' Alıntı: ya sigaramı almak için kalkıyordum yanım Genişletmek için tıkla ... o kadar diyorlar sigara sağlığa zararlı diye dinlemiyorsunuzki
SHS Üye Navy Blue' Alıntı: Biraz önce turkcellin ücretsiz deprem servisinden gelen bilgi: saat 00:08'de Mollakasım (Van) Merkezli 5.2 büyüklüğünde bir deprem olmuştur... Bu servis tamamen ücretsiz arkadaşlar Türkiyedeki 5.0'dan büyük depremler yaklaşık 20 dakika içerisinde cepinize mesaj olarak geliyor... bilginize... Genişletmek için tıkla ... öldükten sonra neye yarar?
Navy Blue' Alıntı: Biraz önce turkcellin ücretsiz deprem servisinden gelen bilgi: saat 00:08'de Mollakasım (Van) Merkezli 5.2 büyüklüğünde bir deprem olmuştur... Bu servis tamamen ücretsiz arkadaşlar Türkiyedeki 5.0'dan büyük depremler yaklaşık 20 dakika içerisinde cepinize mesaj olarak geliyor... bilginize... Genişletmek için tıkla ... öldükten sonra neye yarar?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: Iyi geceler arkadaslar Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
Mareşal Üye 'TUĞ'' Alıntı: o kadar diyorlar sigara sağlığa zararlı diye dinleniyorsunuzki Genişletmek için tıkla ... abi sende pelin abla gibi oldun hee harfleri yutmaya başladın
'TUĞ'' Alıntı: o kadar diyorlar sigara sağlığa zararlı diye dinleniyorsunuzki Genişletmek için tıkla ... abi sende pelin abla gibi oldun hee harfleri yutmaya başladın
pelın_ hoşgeldin murat ----------Eklendi @ 00:43:45 ---------- Yazıldı @ 00:43:12 ---------- mareşal' Alıntı: [sıze="3"][ı] abi sende pelin abla gibi oldun hee harfleri yutmaya başladın[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... bak ya beni neden aşşagılıyosun şimdi sen ablam
hoşgeldin murat ----------Eklendi @ 00:43:45 ---------- Yazıldı @ 00:43:12 ---------- mareşal' Alıntı: [sıze="3"][ı] abi sende pelin abla gibi oldun hee harfleri yutmaya başladın[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... bak ya beni neden aşşagılıyosun şimdi sen ablam
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: Iyi geceler arkadaslar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.hoş geldin..
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Mareşal' Alıntı: abi sende pelin abla gibi oldun hee harfleri yutmaya başladın Genişletmek için tıkla ... Ben yutmuyorum t9dan bazen öyle oluyor Ne yapayım
Mareşal' Alıntı: abi sende pelin abla gibi oldun hee harfleri yutmaya başladın Genişletmek için tıkla ... Ben yutmuyorum t9dan bazen öyle oluyor Ne yapayım
Mareşal Üye pelın_' Alıntı: hoşgeldin murat ----------Eklendi @ 00:43:45 ---------- Yazıldı @ 00:43:12 ---------- bak ya beni neden aşşagılıyosun şimdi sen ablam Genişletmek için tıkla ... aşağılama
pelın_' Alıntı: hoşgeldin murat ----------Eklendi @ 00:43:45 ---------- Yazıldı @ 00:43:12 ---------- bak ya beni neden aşşagılıyosun şimdi sen ablam Genişletmek için tıkla ... aşağılama
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: öldükten sonra neye yarar? Genişletmek için tıkla ...
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: Hosbulduk Genişletmek için tıkla ... abim sen geldin ben çıkıyorum yanlış anlama İyi geceler herkese. yanıyorum zaten
greenmile' Alıntı: Hosbulduk Genişletmek için tıkla ... abim sen geldin ben çıkıyorum yanlış anlama İyi geceler herkese. yanıyorum zaten
vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: öldükten sonra neye yarar? Genişletmek için tıkla ... ayyy az kalsın unutup smiley kullanıyodummm...
- SerkeŞ -' Alıntı: öldükten sonra neye yarar? Genişletmek için tıkla ... ayyy az kalsın unutup smiley kullanıyodummm...
Navy Blue Üye Yaf öldükten sonra birşeye yaramayabilir yalnız şöyle bir durum var bir yakınınızın yaşadığı kentde deprem olursa bundan bilginiz olacak ... Bu arada herkese merhaba
Yaf öldükten sonra birşeye yaramayabilir yalnız şöyle bir durum var bir yakınınızın yaşadığı kentde deprem olursa bundan bilginiz olacak ... Bu arada herkese merhaba
SHS Üye vapur dumanı' Alıntı: ayyy az kalsın unutup smiley kullanıyodummm... Genişletmek için tıkla ... yanlış mıyım?
vapur dumanı' Alıntı: ayyy az kalsın unutup smiley kullanıyodummm... Genişletmek için tıkla ... yanlış mıyım?
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: aman ya valla atasım var kendimi şurdan burdan biyerden Genişletmek için tıkla ... senin kadar bunalım bi kimseyi daha tanımadım.kızım az kendine gel yaa.hayatımda hiç senin gibi biri olmadı yaa ----------Eklendi @ 00:49:56 ---------- Yazıldı @ 00:49:12 ---------- Navy Blue' Alıntı: Yaf öldükten sonra birşeye yaramayabilir yalnız şöyle bir durum var bir yakınınızın yaşadığı kentde deprem olursa bundan bilginiz olacak ... Bu arada herkese merhaba Genişletmek için tıkla ... teşekkürler öncelikle ve sana da merhaba..
pelın_' Alıntı: aman ya valla atasım var kendimi şurdan burdan biyerden Genişletmek için tıkla ... senin kadar bunalım bi kimseyi daha tanımadım.kızım az kendine gel yaa.hayatımda hiç senin gibi biri olmadı yaa ----------Eklendi @ 00:49:56 ---------- Yazıldı @ 00:49:12 ---------- Navy Blue' Alıntı: Yaf öldükten sonra birşeye yaramayabilir yalnız şöyle bir durum var bir yakınınızın yaşadığı kentde deprem olursa bundan bilginiz olacak ... Bu arada herkese merhaba Genişletmek için tıkla ... teşekkürler öncelikle ve sana da merhaba..
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap vapur dumanı' Alıntı: ayyy az kalsın unutup smiley kullanıyodummm... Genişletmek için tıkla ...
vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla ... yoooo.bu aynı şeye benziyo ölürsem mezar taşıma ne yazılsın diye bi konu vardı.onun gibi saçma işte.öldükten sonra yaksınlar isterlerse.Bana ne yaaa...
- SerkeŞ -' Alıntı: yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla ... yoooo.bu aynı şeye benziyo ölürsem mezar taşıma ne yazılsın diye bi konu vardı.onun gibi saçma işte.öldükten sonra yaksınlar isterlerse.Bana ne yaaa...