pelın_ Mareşal' Alıntı: ulan ıhlamur içeyim dedim ayağıma döktüm kaynar ıhlamuru yaa yanıyoo Genişletmek için tıkla ... ablam az dikkatli ol yahu
Mareşal' Alıntı: ulan ıhlamur içeyim dedim ayağıma döktüm kaynar ıhlamuru yaa yanıyoo Genişletmek için tıkla ... ablam az dikkatli ol yahu
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Mareşal' Alıntı: ulan ıhlamur içeyim dedim ayağıma döktüm kaynar ıhlamuru yaa yanıyoo Genişletmek için tıkla ...
Mareşal' Alıntı: ulan ıhlamur içeyim dedim ayağıma döktüm kaynar ıhlamuru yaa yanıyoo Genişletmek için tıkla ...
vapur dumanı Üye Mareşal' Alıntı: ulan ıhlamur içeyim dedim ayağıma döktüm kaynar ıhlamuru yaa yanıyoo Genişletmek için tıkla ... burda ne işin var şu an banyoda ayağın musluğun altında olmalıydı..
Mareşal' Alıntı: ulan ıhlamur içeyim dedim ayağıma döktüm kaynar ıhlamuru yaa yanıyoo Genişletmek için tıkla ... burda ne işin var şu an banyoda ayağın musluğun altında olmalıydı..
Mareşal Üye pelın_' Alıntı: ablam az dikkatli ol yahu Genişletmek için tıkla ... ya sigaramı almak için kalkıyordum yanım
pelın_' Alıntı: ablam az dikkatli ol yahu Genişletmek için tıkla ... ya sigaramı almak için kalkıyordum yanım
vapur dumanı Üye 'TUĞ'' Alıntı: Evet yoksa o mu takip ediyor seni Genişletmek için tıkla ... yok beee adam kayıplarda.merak etmeye başladım.evine gidip sorsammı ki ?
'TUĞ'' Alıntı: Evet yoksa o mu takip ediyor seni Genişletmek için tıkla ... yok beee adam kayıplarda.merak etmeye başladım.evine gidip sorsammı ki ?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: zaten hastasınız (ne zıkkım içerseniz için) bari kalan sağları kurtaralım Genişletmek için tıkla ... kalan sağların Ne sıkıntısı var
- SerkeŞ -' Alıntı: zaten hastasınız (ne zıkkım içerseniz için) bari kalan sağları kurtaralım Genişletmek için tıkla ... kalan sağların Ne sıkıntısı var
Mareşal Üye vapur dumanı' Alıntı: burda ne işin var şu an banyoda ayağın musluğun altında olmalıydı.. Genişletmek için tıkla ... güzel soru bak suya tutunca daha fazla yanıyo yaa unutmaya çalışıyorum
vapur dumanı' Alıntı: burda ne işin var şu an banyoda ayağın musluğun altında olmalıydı.. Genişletmek için tıkla ... güzel soru bak suya tutunca daha fazla yanıyo yaa unutmaya çalışıyorum
pelın_ Mareşal' Alıntı: ya sigaramı almak için kalkıyordum yanım Genişletmek için tıkla ... sigara ölmi? abin nerde snin valla oraya glir döverm seni azcık kikkat et be
Mareşal' Alıntı: ya sigaramı almak için kalkıyordum yanım Genişletmek için tıkla ... sigara ölmi? abin nerde snin valla oraya glir döverm seni azcık kikkat et be
vapur dumanı Üye Mareşal' Alıntı: ya sigaramı almak için kalkıyordum yanım Genişletmek için tıkla ... bak sigara diyoo.zıkkım iç!!!
Mareşal' Alıntı: ya sigaramı almak için kalkıyordum yanım Genişletmek için tıkla ... bak sigara diyoo.zıkkım iç!!!
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap vapur dumanı' Alıntı: yok beee adam kayıplarda.merak etmeye başladım.evine gidip sorsammı ki ? Genişletmek için tıkla ... bilmem, niyet var galiba
vapur dumanı' Alıntı: yok beee adam kayıplarda.merak etmeye başladım.evine gidip sorsammı ki ? Genişletmek için tıkla ... bilmem, niyet var galiba
Mareşal Üye pelın_' Alıntı: sigara ölmi? abin nerde snin valla oraya glir döverm seni azcık kikkat et be Genişletmek için tıkla ... vapur dumanı' Alıntı: bak sigara diyoo.zıkkım iç!!! Genişletmek için tıkla ... ya ne yapayım alışkanlık işte
pelın_' Alıntı: sigara ölmi? abin nerde snin valla oraya glir döverm seni azcık kikkat et be Genişletmek için tıkla ... vapur dumanı' Alıntı: bak sigara diyoo.zıkkım iç!!! Genişletmek için tıkla ... ya ne yapayım alışkanlık işte
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Mareşal' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... şaka şaka onur olsada benimde ayağıma dölülse
SHS Üye Mareşal' Alıntı: ya sigaramı almak için kalkıyordum yanım Genişletmek için tıkla ... sigaranın zararları
Mareşal' Alıntı: ya sigaramı almak için kalkıyordum yanım Genişletmek için tıkla ... sigaranın zararları
Navy Blue Üye Biraz önce turkcellin ücretsiz deprem servisinden gelen bilgi: saat 00:08'de Mollakasım (Van) Merkezli 5.2 büyüklüğünde bir deprem olmuştur... Bu servis tamamen ücretsiz arkadaşlar Türkiyedeki 5.0'dan büyük depremler yaklaşık 20 dakika içerisinde cepinize mesaj olarak geliyor... bilginize...
Biraz önce turkcellin ücretsiz deprem servisinden gelen bilgi: saat 00:08'de Mollakasım (Van) Merkezli 5.2 büyüklüğünde bir deprem olmuştur... Bu servis tamamen ücretsiz arkadaşlar Türkiyedeki 5.0'dan büyük depremler yaklaşık 20 dakika içerisinde cepinize mesaj olarak geliyor... bilginize...