pelın_ haltie' Alıntı: Bu saatte başka bişey yapmıyorum pelin iyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... siyah hep aynı soru ve hep aynı cvp alıştım artık
haltie' Alıntı: Bu saatte başka bişey yapmıyorum pelin iyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... siyah hep aynı soru ve hep aynı cvp alıştım artık
vapur dumanı Üye haltie' Alıntı: Bu saatte başka bişey yapmıyorum pelin iyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... pelin kuzum ne cevap vereceksin çok merak ettim cidden .. ama bi gün bekliyodum böle bi cevap ve çok güldüm gece gece...
haltie' Alıntı: Bu saatte başka bişey yapmıyorum pelin iyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... pelin kuzum ne cevap vereceksin çok merak ettim cidden .. ama bi gün bekliyodum böle bi cevap ve çok güldüm gece gece...
haltie Üye pelın_' Alıntı: siyah hep aynı soru ve hep aynı cvp alıştım artık Genişletmek için tıkla ... demek ki tutarlıyım
pelın_' Alıntı: siyah hep aynı soru ve hep aynı cvp alıştım artık Genişletmek için tıkla ... demek ki tutarlıyım
vapur dumanı Üye Mareşal' Alıntı: bak bak esra abla gelmiş Genişletmek için tıkla ... geldim ablamda senin sayende bunu hatırlatmak istedim..yakın takipteyim bu arlar.ismimi kullanmasanız olur mu?
Mareşal' Alıntı: bak bak esra abla gelmiş Genişletmek için tıkla ... geldim ablamda senin sayende bunu hatırlatmak istedim..yakın takipteyim bu arlar.ismimi kullanmasanız olur mu?
Mareşal Üye vapur dumanı' Alıntı: pelin kuzum ne cevap vereceksin çok merak ettim cidden .. ama bi gün bekliyodum böle bi cevap ve çok güldüm gece gece... Genişletmek için tıkla ... abla hoşgeldin:d
vapur dumanı' Alıntı: pelin kuzum ne cevap vereceksin çok merak ettim cidden .. ama bi gün bekliyodum böle bi cevap ve çok güldüm gece gece... Genişletmek için tıkla ... abla hoşgeldin:d
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Mareşal' Alıntı: uykum geldi abi uyumak lazım hastayım biraz taakat yok vallahi. Genişletmek için tıkla ... o zaman Iyi geceler onur bende hastayım hapşurup duruyorum
Mareşal' Alıntı: uykum geldi abi uyumak lazım hastayım biraz taakat yok vallahi. Genişletmek için tıkla ... o zaman Iyi geceler onur bende hastayım hapşurup duruyorum
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: pelin kuzum ne cevap vereceksin çok merak ettim cidden .. ama bi gün bekliyodum böle bi cevap ve çok güldüm gece gece... Genişletmek için tıkla ... ona cvp burdan vermiycem zaten gülemiyorumda
vapur dumanı' Alıntı: pelin kuzum ne cevap vereceksin çok merak ettim cidden .. ama bi gün bekliyodum böle bi cevap ve çok güldüm gece gece... Genişletmek için tıkla ... ona cvp burdan vermiycem zaten gülemiyorumda
Mareşal Üye vapur dumanı' Alıntı: geldim ablamda senin sayende bunu hatırlatmak istedim..yakın takipteyim bu arlar.ismimi kullanmasanız olur mu? Genişletmek için tıkla ... tamam abla.olur
vapur dumanı' Alıntı: geldim ablamda senin sayende bunu hatırlatmak istedim..yakın takipteyim bu arlar.ismimi kullanmasanız olur mu? Genişletmek için tıkla ... tamam abla.olur
Mareşal Üye 'TUĞ'' Alıntı: o zaman Iyi geceler onur bende hastayım hapşurup duruyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi. Geçmiş olsun.
'TUĞ'' Alıntı: o zaman Iyi geceler onur bende hastayım hapşurup duruyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi. Geçmiş olsun.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap vapur dumanı' Alıntı: geldim ablamda senin sayende bunu hatırlatmak istedim..yakın takipteyim bu arlar.ismimi kullanmasanız olur mu? Genişletmek için tıkla ... Neden?
vapur dumanı' Alıntı: geldim ablamda senin sayende bunu hatırlatmak istedim..yakın takipteyim bu arlar.ismimi kullanmasanız olur mu? Genişletmek için tıkla ... Neden?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Mareşal' Alıntı: iyi geceler abi. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... sağol sanada geçmiş olsun onur
Mareşal' Alıntı: iyi geceler abi. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... sağol sanada geçmiş olsun onur
Burak Üye 'TUĞ'' Alıntı: o zaman Iyi geceler onur bende hastayım hapşurup duruyorum Genişletmek için tıkla ... gecmıs olsun
'TUĞ'' Alıntı: o zaman Iyi geceler onur bende hastayım hapşurup duruyorum Genişletmek için tıkla ... gecmıs olsun
vapur dumanı Üye Mareşal' Alıntı: abla hoşgeldin:d Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum ablam..nasılsın bakalım.yatacam demişsin hadi çok oyalanmada git yat..
Mareşal' Alıntı: abla hoşgeldin:d Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum ablam..nasılsın bakalım.yatacam demişsin hadi çok oyalanmada git yat..
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: merhaba iyi geceler Genişletmek için tıkla ... merhaba burak