Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Ama bunu onun profiline de yazabilirdin.
Yani diyorum ki sözcükler lastik gibi nereye çekersen oraya uzuyor.ve emin ol ki mesaj silme kararını tek başımıza almıyoruz

çocuk konuyu açmış hadi şuna bi takılayım dedim eğer bu şekilde birbirimize takılamayacaksak inan foruma yazmanın manası yok iddia ediyorum konudaki test moderatör bile görse alınmazdı olaya,bu kadar sert kuralların hiç kimseye faydası yok anca üyeleri soğutursunuz yani

pelın_

offff

tamam ya kapatalım konuyu

sen bana bu olayı anlatsana inandığım birşeyse sonuna kadar bende giderim haklıysan yani
ya dolgore vardıya yurt dışına çıkıyorum falan diye konu açtı..o aslında tanıdığımız biri..kendiside itirafe etti.Kendi sitesine burdan üye çekiyodu falan..neyse benim bi konumdaki anlattığım bi şeyi başka biyerden alıntı olduğunu ima falan etti.neyse baktım işi abartıyo bende konu açtım..ama haksız ben oldum...

hayır bide başka sitelere üyeyim diye burdaki bi kaç kişiyi yalan yanlış şeyler söyleyip üzerime saldı..

Tepkiler: Burak ve greenmile
gerçi bu sayede kimlerle muhattap olup kimlerle olmamam gerektiğini de gördüm..

Tepkiler: Mareşal, minoo, Burak ve 1 kişi daha

Burak

Üye
hayır bide başka sitelere üyeyim diye burdaki bi kaç kişiyi yalan yanlış şeyler söyleyip üzerime saldı..

gerçi bu sayede kimlerle muhattap olup kimlerle olmamam gerektiğini de gördüm..

o dediğin kişiden bişey duydum sana sordum doğru mu diye. sen bana alındın küstün herneyse bak pelinede sordum ben ama anlayışla karşıladı dediğin kişinin yalancısıydım ben.

----------Eklendi @ 01:08:07 ---------- Yazıldı @ 01:07:49 ----------

sanada sormuştum hatta o meseleyi diyimi ?

phasan

Üye
neyse ben kaçar by

----------Eklendi @ 01:09:28 ---------- Yazıldı @ 01:08:17 ----------

kendınıze ıyı bakın

Esra sana tavsiyem kişiselse konu açmaman sonuçta seninle ilgili birşeyde hiçbir üye karar verme yetkisine sahip olmaz

Tepkiler: vapur dumanı

pelın_

ya geçmiş gitmiş deşmeye ne gerek var üzülmek istemıyorum hıcc

Tepkiler: Burak
pff kmse kalmadı bende gidiyorum belki telefondan girerim hepinize iyi geceler

Esra sana tavsiyem kişiselse konu açmaman sonuçta seninle ilgili birşeyde hiçbir üye karar verme yetkisine sahip olmaz
olay kişiseldi evet.o zamanlarda kimsenin haberi yoktu zaten ama olay sizleri kandırmaya ve burdan sitesine üye çekmeye kadar varınca sence kişiselmi kalmış oluyor hala?

Tepkiler: greenmile