Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

pelın_

bir zamanlar bende duyuyordum övgü sözcüklerini halende duyuyorum ama nedense zaman geçtikçe insan değişiyor herşey gibi...
valla heryerde söledım burdada söerım umrumda dıyıl beni bilen biliyo konu msj kasmak yada başka yere gelınce bunu defalarca şıkayet ettıler ama sonuc bellı bu gune kadar ne bı ceza nede uyarı aldımm

söleyemiyorum işte

----------Eklendi @ 00:42:12 ---------- Yazıldı @ 00:41:50 ----------

tekil değil işte.bir çok kişi var aslında

özel hayatla ilgiliyse forumda söylemen doğru olmaz,kişisel sorunun falan varsa bence o kişiyle çözmen gerekir esra

Tepkiler: vapur dumanı ve Burak

pelın_

cnm o konu olmaz

Burak

Üye

valla heryerde söledım burdada söerım umrumda dıyıl beni bilen biliyo konu msj kasmak yada başka yere gelınce bunu defalarca şıkayet ettıler ama sonuc bellı bu gune kadar ne bı ceza nede uyarı aldımm

mal yerine koyulmuşum ben bunca sene

ögrendiğimiz iyi oldu bak..

hayırlısı olsun pelin...

Tepkiler: greenmile

özel hayatla ilgiliyse forumda söylemen doğru olmaz,kişisel sorunun falan varsa bence o kişiyle çözmen gerekir esra
özel hayatla alakası yok.tamamen burasıyla alakalı..
ama aslında kişisel olanlarda var tabi içlerinde.ama nasıl anlatsam bööle hani şu üyeler hakkındaki düşüncelerimdiye bi konu açsam kırılırlarmı acaba.Gerçi kırılmaları umrumda olmayanlarda vaar...

Tepkiler: Kingmortall

pelın_

mal yerine koyulmuşum ben bunca sene

ögrendiğimiz iyi oldu bak..

hayırlısı olsun pelin...

o nedemek şimdi burak ya ben böle bi imada bulunmadım kendı acımdan konusuyorum ama nese

ozaman aç ben ne olursa olsun açardım

Tepkiler: vapur dumanı

Anıl Umut

Emekli Yönetici

Ben kimseyi rahatsız edici birşey söylediğimi düşünmüyorum ayrıca benim fikirlerimi yönetimin beğenme zorunluluğu yok diye de düşünüyorum
Bak kendin söylüyorsun "Ben böyle düşünmüyorum" diye
senden başka konuyla ilgili onlarca üye var onların düşüncesi ile seninki paralel olmayabiliyor.Biz moderatörler de çatışma durumları varolduğu için varız

tamamıyla cezayı sen alırsın bu tarz bi konu açarsan şimdiden söyliyeyim esra

valla bam telime basmalarını bekliyorum.az kaldı aslında..

"Burak herkes oldu bi sen mod olamadın" demem mi çatışma durumu yaratıyor şimdi yapmayın ya

oyundayım kusura bakma smile kullanamıyorum

pelın_

aman nese nede forumda bişeyler oluyo herkes profılıne baksın