Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

iyi geceler öncelikle herkese..bi konu açmak istiyorum aslında ama kavga çıkabilir diye çekiniyorum.

Tepkiler: Kingmortall

pelın_

şaka falan sen birkaç ayda general oldun sayılır yahu 400 mesaj falan kalmış
kasıyorum burak naparsın işte buda benim sırrım valla bu konuyu kiç accak dıye düşünüyodum bende

neyle ilgili esra?

Tepkiler: vapur dumanı

Burak

Üye

kasıyorum burak naparsın işte buda benim sırrım valla bu konuyu kiç accak dıye düşünüyodum bende

kasıyorsun he

ben geçen sene albay olmama 100 mesaj vardı bi konuda mesaj kasıyom albay olcam dedim 300 mesajım birden silinmişti

sen rahatça diyosun kasıyorum diye iyi valla hayırlısı olsun

phasan

Üye
ben nasıl bırıyım sızce

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bir derdi olan arkadaş varsa benimle iletişime geçebilir.Öyle kavga vs çıkaramaz zaten kimse.
Yine söylüyorum ben buradayım konuşuruz ne varsa.
Ayrıca Murat kardeşim,gerçekçi olalım kimsenin mesajını boş yere silmiyoruz
Eskiden benim mesajlarım da silinmişti çokça rahatsız olanlar olabiliyor.Ama her şey o an için oluyor ve bitiyor.Yani gerekli oluyor silmek.

Tepkiler: minoo, Burak, greenmile ve 1 kişi daha

pelın_

kasıyorsun he

ben geçen sene albay olmama 100 mesaj vardı bi konuda mesaj kasıyom albay olcam dedim 300 mesajım birden silinmişti

sen rahatça diyosun kasıyorum diye iyi valla hayırlısı olsun

napıyım burak bunun tartışmasını defalarca yaptık insanlara laf anlatmak zor bende dalgaya alıyorum yönetim bildikten sonra digerleri nederse desın tın yanı oyuzden rahatım açtıgım konu bellı yazdıgım msjlar bellı aktıflıgım bellı yanı sorun yok

Burak

Üye
bir zamanlar bende duyuyordum övgü sözcüklerini halende duyuyorum ama nedense zaman geçtikçe insan değişiyor herşey gibi...

Ben kimseyi rahatsız edici birşey söylediğimi düşünmüyorum ayrıca benim fikirlerimi yönetimin beğenme zorunluluğu yok diye de düşünüyorum

Tepkiler: Burak