Anıl Umut Emekli Yönetici Burak' Alıntı: sorun arıyorsan yazalım bizde sorun çok anıl Genişletmek için tıkla ... Yaz kardeşim.
pelın_ phasan' Alıntı: sızı tanımak ıyıydı neyse ben artık buraya gırmeyecem hoscakalın[/QUOTE güle güle umarım goğru bi karardır Genişletmek için tıkla ...
phasan' Alıntı: sızı tanımak ıyıydı neyse ben artık buraya gırmeyecem hoscakalın[/QUOTE güle güle umarım goğru bi karardır Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye Burak' Alıntı: bilmiyorum ama şuanki ortamda olmaz o iş Genişletmek için tıkla ... yönetimde gözün olmasın kardeşim o konuda da laf olsun diye söyledim de çok alınganlık gösterdiler
Burak' Alıntı: bilmiyorum ama şuanki ortamda olmaz o iş Genişletmek için tıkla ... yönetimde gözün olmasın kardeşim o konuda da laf olsun diye söyledim de çok alınganlık gösterdiler
Kingmortall Üye 'TUĞ'' Alıntı: yat uyu o zaman Genişletmek için tıkla ... sen uyu abi bizede sıra gelir 3 de kalktım uyku falan yok
'TUĞ'' Alıntı: yat uyu o zaman Genişletmek için tıkla ... sen uyu abi bizede sıra gelir 3 de kalktım uyku falan yok
Burak Üye greenmile' Alıntı: yönetimde gözün olmasın kardeşim o konuda da laf olsun diye söyledim de çok alınganlık gösterdiler Genişletmek için tıkla ... o konuda bişey demeden silindik hemen gözümüz yok abi yöneticilikte. ----------Eklendi @ 00:31:59 ---------- Yazıldı @ 00:31:29 ---------- Anıl Umut' Alıntı: Yaz kardeşim. Genişletmek için tıkla ... yok boşver 3.şahıslara söz hakkı doğmasın.
greenmile' Alıntı: yönetimde gözün olmasın kardeşim o konuda da laf olsun diye söyledim de çok alınganlık gösterdiler Genişletmek için tıkla ... o konuda bişey demeden silindik hemen gözümüz yok abi yöneticilikte. ----------Eklendi @ 00:31:59 ---------- Yazıldı @ 00:31:29 ---------- Anıl Umut' Alıntı: Yaz kardeşim. Genişletmek için tıkla ... yok boşver 3.şahıslara söz hakkı doğmasın.
phasan Üye pelın_' Alıntı: phasan' Alıntı: sızı tanımak ıyıydı neyse ben artık buraya gırmeyecem hoscakalın[/QUOTE güle güle umarım goğru bi karardır Genişletmek için tıkla ... kısacası hayatta olmayacam Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: phasan' Alıntı: sızı tanımak ıyıydı neyse ben artık buraya gırmeyecem hoscakalın[/QUOTE güle güle umarım goğru bi karardır Genişletmek için tıkla ... kısacası hayatta olmayacam Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye Burak' Alıntı: o konuda bişey demeden silindik hemen gözümüz yok abi yöneticilikte. ----------Eklendi @ 00:31:59 ---------- Yazıldı @ 00:31:29 ---------- yok boşver 3.şahıslara söz hakkı doğmasın. Genişletmek için tıkla ... bu mesajlarda silinir demedi deme
Burak' Alıntı: o konuda bişey demeden silindik hemen gözümüz yok abi yöneticilikte. ----------Eklendi @ 00:31:59 ---------- Yazıldı @ 00:31:29 ---------- yok boşver 3.şahıslara söz hakkı doğmasın. Genişletmek için tıkla ... bu mesajlarda silinir demedi deme
pelın_ Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 0 misafir) pelın_*, Burak+, phasan, greenmile+, Navy Blue, kingmor+, bydexer bayadır kalabalık olmuyodu
Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 0 misafir) pelın_*, Burak+, phasan, greenmile+, Navy Blue, kingmor+, bydexer bayadır kalabalık olmuyodu
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: sen ne zaman uykunu tam almış olcan abi hep uykun var yahuu uyannnnn Genişletmek için tıkla ... aha uykumda kaçtı
Burak' Alıntı: sen ne zaman uykunu tam almış olcan abi hep uykun var yahuu uyannnnn Genişletmek için tıkla ... aha uykumda kaçtı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: aynen bende sana varya çok pis küstüm Genişletmek için tıkla ...
Burak Üye greenmile' Alıntı: bu mesajlarda silinir demedi deme Genişletmek için tıkla ... silinsin abi mesaj silerek mi sindiriliceğiz sanki.
greenmile' Alıntı: bu mesajlarda silinir demedi deme Genişletmek için tıkla ... silinsin abi mesaj silerek mi sindiriliceğiz sanki.
greenmile Üye Burak' Alıntı: silinsin abi mesaj silerek mi sindiriliceğiz sanki. Genişletmek için tıkla ... smile kullanmak isterdim
Burak' Alıntı: silinsin abi mesaj silerek mi sindiriliceğiz sanki. Genişletmek için tıkla ... smile kullanmak isterdim
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: gözüne parmağımı sokucam bigün işte ozamn uykusu hiç gelmiycek Genişletmek için tıkla ... ozaman ikisine birden parmagını sokman lazım
pelın_' Alıntı: gözüne parmağımı sokucam bigün işte ozamn uykusu hiç gelmiycek Genişletmek için tıkla ... ozaman ikisine birden parmagını sokman lazım
Burak Üye pelın_' Alıntı: gözüne parmağımı sokucam bigün işte ozamn uykusu hiç gelmiycek Genişletmek için tıkla ... şaka falan sen birkaç ayda general oldun sayılır yahu 400 mesaj falan kalmış
pelın_' Alıntı: gözüne parmağımı sokucam bigün işte ozamn uykusu hiç gelmiycek Genişletmek için tıkla ... şaka falan sen birkaç ayda general oldun sayılır yahu 400 mesaj falan kalmış