FolloFush Üye Ama Yokmu Bana Yardımcı Olacak Bu Arada GPS 40 Dakikadır Bekliyor Evin İçindeyim Tık Yok Sinyal Bulamadı.
Ama Yokmu Bana Yardımcı Olacak Bu Arada GPS 40 Dakikadır Bekliyor Evin İçindeyim Tık Yok Sinyal Bulamadı.
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: ben geldm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... bende geldim sanada iyi geceler hocam
pelın_' Alıntı: ben geldm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... bende geldim sanada iyi geceler hocam
Kingmortall Üye Burak' Alıntı: umut nerdesin yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden... Genişletmek için tıkla ... kim bu umut merak ettim moderatör anıl umut mu
Burak' Alıntı: umut nerdesin yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden... Genişletmek için tıkla ... kim bu umut merak ettim moderatör anıl umut mu
Burak Üye kingmor' Alıntı: kim bu umut merak ettim moderatör anıl umut mu Genişletmek için tıkla ... yok yahu şarkı sözü o
kingmor' Alıntı: kim bu umut merak ettim moderatör anıl umut mu Genişletmek için tıkla ... yok yahu şarkı sözü o
Burak Üye greenmile' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi ----------Eklendi @ 00:19:35 ---------- Yazıldı @ 00:19:08 ---------- phasan' Alıntı: ben geldim ama canım sıkkın Genişletmek için tıkla ... hosgeldin sen ne iş yav sevgili buldum diyon ertesi gün ayrıldım diyon seni çözemedik biz
greenmile' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi ----------Eklendi @ 00:19:35 ---------- Yazıldı @ 00:19:08 ---------- phasan' Alıntı: ben geldim ama canım sıkkın Genişletmek için tıkla ... hosgeldin sen ne iş yav sevgili buldum diyon ertesi gün ayrıldım diyon seni çözemedik biz