__xXx__ Üye Burak' Alıntı: iyi senden naber Genişletmek için tıkla ... sağol takılıyoruz her zamanki gibi maşallah o kadar kalabalık ki mesajlara yetişemiyorum
Burak' Alıntı: iyi senden naber Genişletmek için tıkla ... sağol takılıyoruz her zamanki gibi maşallah o kadar kalabalık ki mesajlara yetişemiyorum
Burak Üye __xXx__' Alıntı: sağol takılıyoruz her zamanki gibi maşallah o kadar kalabalık ki mesajlara yetişemiyorum Genişletmek için tıkla ... evet çok kalabalık ya
__xXx__' Alıntı: sağol takılıyoruz her zamanki gibi maşallah o kadar kalabalık ki mesajlara yetişemiyorum Genişletmek için tıkla ... evet çok kalabalık ya
__xXx__ Üye ohoo ölmüş buralar ben geldim ya millet kaçtı neyse iyi geceler uyuyam bari 6 saat sonra 48 saat olacak ----------Eklendi @ 01:24:31 ---------- Yazıldı @ 01:24:11 ---------- minoo' Alıntı: Yaa gece gece milletin ağzını sulandırmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... olsun olsun söyle
ohoo ölmüş buralar ben geldim ya millet kaçtı neyse iyi geceler uyuyam bari 6 saat sonra 48 saat olacak ----------Eklendi @ 01:24:31 ---------- Yazıldı @ 01:24:11 ---------- minoo' Alıntı: Yaa gece gece milletin ağzını sulandırmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... olsun olsun söyle
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Amerikan salatası çekti canım. Ya da tonbalıklı salata. Genişletmek için tıkla ... siparişi verdim ben menemen e devam
minoo' Alıntı: Amerikan salatası çekti canım. Ya da tonbalıklı salata. Genişletmek için tıkla ... siparişi verdim ben menemen e devam
minoo Üye __xXx__' Alıntı: off neyse ben mutfağa geçiyorum Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun ben de gidiyorum ----------Eklendi @ 01:38:58 ---------- Yazıldı @ 01:38:44 ---------- devran_34' Alıntı: şu cipsi yiyen adamı aradımız konuda sana gül yoladım Genişletmek için tıkla ... Aa canım benim tşekkür ederim.
__xXx__' Alıntı: off neyse ben mutfağa geçiyorum Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun ben de gidiyorum ----------Eklendi @ 01:38:58 ---------- Yazıldı @ 01:38:44 ---------- devran_34' Alıntı: şu cipsi yiyen adamı aradımız konuda sana gül yoladım Genişletmek için tıkla ... Aa canım benim tşekkür ederim.