Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: gülme smıleyi Genişletmek için tıkla ... yazacak bişe bulamadım <gülme smileyi>
Şehriyar Üye kingmor' Alıntı: gülmek yassah gülmeyin Genişletmek için tıkla ... gulmek cogu insanin arayipta bulamadigi ozellik.. bi iki ay once oyleydi bende bence 1 hafta dayanamayacaksiniz ----------Eklendi @ 01:10:21 ---------- Yazıldı @ 01:09:05 ---------- o kadar yazmistim ya nereye gitmis o yazilar
kingmor' Alıntı: gülmek yassah gülmeyin Genişletmek için tıkla ... gulmek cogu insanin arayipta bulamadigi ozellik.. bi iki ay once oyleydi bende bence 1 hafta dayanamayacaksiniz ----------Eklendi @ 01:10:21 ---------- Yazıldı @ 01:09:05 ---------- o kadar yazmistim ya nereye gitmis o yazilar
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: 1 hafta dayanabilirim galiba Genişletmek için tıkla ... çok zor
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap gülmek yasal smileyi ----------Eklendi @ 01:12:45 ---------- Yazıldı @ 01:12:19 ---------- gülmek yasak smileyi
gülmek yasal smileyi ----------Eklendi @ 01:12:45 ---------- Yazıldı @ 01:12:19 ---------- gülmek yasak smileyi
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap LuckyDALT0N' Alıntı: ​İyi geceler cümleten.Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin. Iyiyim sen nasılsın
LuckyDALT0N' Alıntı: ​İyi geceler cümleten.Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin. Iyiyim sen nasılsın
LuckyDALT0N Üye ​Sağol bende iyiyim aholyly' Alıntı: hoşgeldin. Iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap LuckyDALT0N' Alıntı: ​İyi geceler cümleten.Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz hoşgeldin sağol sen nasılsın
LuckyDALT0N' Alıntı: ​İyi geceler cümleten.Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz hoşgeldin sağol sen nasılsın