minoo Üye Sigaradan ölcem şimdi zaten ----------Eklendi @ 03:52:04 ---------- Yazıldı @ 03:51:08 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sigaradan ölcem şimdi zaten ----------Eklendi @ 03:52:04 ---------- Yazıldı @ 03:51:08 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mareşal Üye minoo' Alıntı: Sigaradan ölcem şimdi zaten Genişletmek için tıkla ... yapmayın ama . Tam azıda zararda fazlası dahada zarar. Hee ben içmiyormuyum evet. Ama olsun En azından az için. Tabi dertli olduğunuzda her halinizden anlaşılıyor.
minoo' Alıntı: Sigaradan ölcem şimdi zaten Genişletmek için tıkla ... yapmayın ama . Tam azıda zararda fazlası dahada zarar. Hee ben içmiyormuyum evet. Ama olsun En azından az için. Tabi dertli olduğunuzda her halinizden anlaşılıyor.
minoo Üye Öyle bi saçmalık var zaten. Dertli değilim Dedim ya içmeden sarhoşum ben İnşallah yarın içip de sarhoş olacam
Öyle bi saçmalık var zaten. Dertli değilim Dedim ya içmeden sarhoşum ben İnşallah yarın içip de sarhoş olacam
Mareşal Üye Tusem'' Alıntı: minoom zıkkım olsun emi braz daha cok ıc aferım Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye Tusem'' Alıntı: minoom zıkkım olsun emi braz daha cok ıc aferım Genişletmek için tıkla ... Teşekkr ettm bebeğm iyi dileklern için
Tusem'' Alıntı: minoom zıkkım olsun emi braz daha cok ıc aferım Genişletmek için tıkla ... Teşekkr ettm bebeğm iyi dileklern için
Mareşal Üye minoo' Alıntı: Teşekkr ettm bebeğm iyi dileklern için Genişletmek için tıkla ... Tuba abla sen içmiyorsun değil mi?
minoo' Alıntı: Teşekkr ettm bebeğm iyi dileklern için Genişletmek için tıkla ... Tuba abla sen içmiyorsun değil mi?
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: Teşekkr ettm bebeğm iyi dileklern için Genişletmek için tıkla ... ne demek hayatım
Tuba.Erva Üye lütfen içen var suan ıcemeyen var ben yatp zıbarcam mesela nargıle bulamam sımdı ----------Eklendi @ 04:58:59 ---------- Yazıldı @ 04:58:35 ---------- minoo' Alıntı: Yok Tuba içmiyo İçemez o Genişletmek için tıkla ... aa nıye
lütfen içen var suan ıcemeyen var ben yatp zıbarcam mesela nargıle bulamam sımdı ----------Eklendi @ 04:58:59 ---------- Yazıldı @ 04:58:35 ---------- minoo' Alıntı: Yok Tuba içmiyo İçemez o Genişletmek için tıkla ... aa nıye
Mareşal Üye Tusem'' Alıntı: lütfen içen var suan ıcemeyen var ben yatp zıbarcam mesela nargıle bulamam sımdı ----------Eklendi @ 04:58:59 ---------- Yazıldı @ 04:58:35 ---------- aa nıye Genişletmek için tıkla ... oyy ablam ben sana getiririm dicemde fazla atmış olurum galiba
Tusem'' Alıntı: lütfen içen var suan ıcemeyen var ben yatp zıbarcam mesela nargıle bulamam sımdı ----------Eklendi @ 04:58:59 ---------- Yazıldı @ 04:58:35 ---------- aa nıye Genişletmek için tıkla ... oyy ablam ben sana getiririm dicemde fazla atmış olurum galiba
Tuba.Erva Üye Mareşal' Alıntı: oyy ablam ben sana getiririm dicemde fazla atmış olurum galiba Genişletmek için tıkla ... aynen cok fazla hemde ----------Eklendi @ 05:00:57 ---------- Yazıldı @ 05:00:32 ---------- minoo' Alıntı: Yasak sana. Yasakladım Genişletmek için tıkla ... tamam olay btmstr ozaman
Mareşal' Alıntı: oyy ablam ben sana getiririm dicemde fazla atmış olurum galiba Genişletmek için tıkla ... aynen cok fazla hemde ----------Eklendi @ 05:00:57 ---------- Yazıldı @ 05:00:32 ---------- minoo' Alıntı: Yasak sana. Yasakladım Genişletmek için tıkla ... tamam olay btmstr ozaman
Mareşal Üye Tusem'' Alıntı: aynen cok fazla hemde ----------Eklendi @ 05:00:57 ---------- Yazıldı @ 05:00:32 ---------- tamam olay btmstr ozaman Genişletmek için tıkla ...
Tusem'' Alıntı: aynen cok fazla hemde ----------Eklendi @ 05:00:57 ---------- Yazıldı @ 05:00:32 ---------- tamam olay btmstr ozaman Genişletmek için tıkla ...