Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: Naber Furkan. Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın ----------Eklendi @ 00:10:51 ---------- Yazıldı @ 00:10:28 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Selamlar arkadaşlar ... Genişletmek için tıkla ... a.s abi
Mareşal' Alıntı: Naber Furkan. Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın ----------Eklendi @ 00:10:51 ---------- Yazıldı @ 00:10:28 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Selamlar arkadaşlar ... Genişletmek için tıkla ... a.s abi
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: gün nasıl geçti?? Genişletmek için tıkla ... berbat. daha yeni kalktım sayılır yataktan. Senin?
Pondusss' Alıntı: gün nasıl geçti?? Genişletmek için tıkla ... berbat. daha yeni kalktım sayılır yataktan. Senin?
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: berbat. daha yeni kalktım sayılır yataktan. Senin? Genişletmek için tıkla ... ben de akşama kadar pc başındaydım. pek iyi değildi yani
Mareşal' Alıntı: berbat. daha yeni kalktım sayılır yataktan. Senin? Genişletmek için tıkla ... ben de akşama kadar pc başındaydım. pek iyi değildi yani
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: ben de akşama kadar pc başındaydım. pek iyi değildi yani Genişletmek için tıkla ... hasan abi emektar olmuş Bırakmış yöneticiliği. ----------Eklendi @ 00:16:27 ---------- Yazıldı @ 00:15:47 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Nasılsınız arkadaşlar ..? Bayram nasıl geçiyor ...? Genişletmek için tıkla ... Bayram berbat abi. Sen Nasılsın?
Pondusss' Alıntı: ben de akşama kadar pc başındaydım. pek iyi değildi yani Genişletmek için tıkla ... hasan abi emektar olmuş Bırakmış yöneticiliği. ----------Eklendi @ 00:16:27 ---------- Yazıldı @ 00:15:47 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Nasılsınız arkadaşlar ..? Bayram nasıl geçiyor ...? Genişletmek için tıkla ... Bayram berbat abi. Sen Nasılsın?
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Nasılsınız arkadaşlar ..? Bayram nasıl geçiyor ...? Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim. Acil çıkmam gerekiyor. Sonra görüşürüz
DiaBLoS' Alıntı: Nasılsınız arkadaşlar ..? Bayram nasıl geçiyor ...? Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim. Acil çıkmam gerekiyor. Sonra görüşürüz
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: çok iyiyim. Acil çıkmam gerekiyor. Sonra görüşürüz Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS Admin AleykümseLam arda kardeşim ... Arkadaşlar ben çıkıyorum . Kendinize iyi bakın . Keyifli muhabbetler olsun ...
AleykümseLam arda kardeşim ... Arkadaşlar ben çıkıyorum . Kendinize iyi bakın . Keyifli muhabbetler olsun ...
__xXx__ Üye DiaBLoS' Alıntı: AleykümseLam arda kardeşim ... Arkadaşlar ben çıkıyorum . Kendinize iyi bakın . Keyifli muhabbetler olsun ... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler allah rahatlık versin ----------Eklendi @ 00:38:57 ---------- Yazıldı @ 00:32:30 ---------- vay anasını nerde bu millet nerde bu devlet
DiaBLoS' Alıntı: AleykümseLam arda kardeşim ... Arkadaşlar ben çıkıyorum . Kendinize iyi bakın . Keyifli muhabbetler olsun ... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler allah rahatlık versin ----------Eklendi @ 00:38:57 ---------- Yazıldı @ 00:32:30 ---------- vay anasını nerde bu millet nerde bu devlet
__xXx__ Üye hani ses seda yok ----------Eklendi @ 00:54:16 ---------- Yazıldı @ 00:50:18 ---------- eee burda olan millet sessiz konuşma modunda mısınız
hani ses seda yok ----------Eklendi @ 00:54:16 ---------- Yazıldı @ 00:50:18 ---------- eee burda olan millet sessiz konuşma modunda mısınız
__xXx__ Üye Tusem'' Alıntı: arada gelıp kacıyorum ben Genişletmek için tıkla ... öyle olsun neyse cümleten iyi geceler
Tusem'' Alıntı: arada gelıp kacıyorum ben Genişletmek için tıkla ... öyle olsun neyse cümleten iyi geceler