Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: neyse bende kaçar arkadaşlar görüşmek üzere iyi geceler hayırlı bayramlar Genişletmek için tıkla ... nereye yav daha C7 yi kesecektik... eyi git bakalım sanada hayırlı bayramlar ----------Eklendi @ 01:54:16 ---------- Yazıldı @ 01:53:55 ---------- haltie' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi...
'TUĞ'' Alıntı: neyse bende kaçar arkadaşlar görüşmek üzere iyi geceler hayırlı bayramlar Genişletmek için tıkla ... nereye yav daha C7 yi kesecektik... eyi git bakalım sanada hayırlı bayramlar ----------Eklendi @ 01:54:16 ---------- Yazıldı @ 01:53:55 ---------- haltie' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi...
anılbaran Üye Elektr0' Alıntı: tmm olabilir normldirr... nokıa ya dokundugunda sana nasıl bir haz tat veriyorsa saygı duymalısın sana bir haz veriyor çünkü ... Genişletmek için tıkla ... saygı duyuyom zaten ----------Eklendi @ 01:55:46 ---------- Yazıldı @ 01:54:47 ---------- kingmor' Alıntı: yatın ulen sabah namaza gidicenız :d Genişletmek için tıkla ... hosgeldın 06:45 te kalkmam lazım
Elektr0' Alıntı: tmm olabilir normldirr... nokıa ya dokundugunda sana nasıl bir haz tat veriyorsa saygı duymalısın sana bir haz veriyor çünkü ... Genişletmek için tıkla ... saygı duyuyom zaten ----------Eklendi @ 01:55:46 ---------- Yazıldı @ 01:54:47 ---------- kingmor' Alıntı: yatın ulen sabah namaza gidicenız :d Genişletmek için tıkla ... hosgeldın 06:45 te kalkmam lazım
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: yatın ulen sabah namaza gidicenız :d Genişletmek için tıkla ... ben diyom da beni dinleyen yok ama bende şimdi gidiyorum hoş geldin... iyi geceler herkese... HayırLı Bayramlar
kingmor' Alıntı: yatın ulen sabah namaza gidicenız :d Genişletmek için tıkla ... ben diyom da beni dinleyen yok ama bende şimdi gidiyorum hoş geldin... iyi geceler herkese... HayırLı Bayramlar
anılbaran Üye kingmor' Alıntı: yatın ulen sabah namaza gidicenız :d Genişletmek için tıkla ... hosgeldın 06:45 te kalkmam lazım
kingmor' Alıntı: yatın ulen sabah namaza gidicenız :d Genişletmek için tıkla ... hosgeldın 06:45 te kalkmam lazım
Elektr0 Üye anılbaran' Alıntı: saygı duyuyom zaten ----------Eklendi @ 01:55:46 ---------- Yazıldı @ 01:54:47 ---------- Genişletmek için tıkla ... he olay çıkar dediğnde anladım zaten ...
anılbaran' Alıntı: saygı duyuyom zaten ----------Eklendi @ 01:55:46 ---------- Yazıldı @ 01:54:47 ---------- Genişletmek için tıkla ... he olay çıkar dediğnde anladım zaten ...
anılbaran Üye haltie' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler abi ----------Eklendi @ 01:57:53 ---------- Yazıldı @ 01:57:04 ---------- Elektr0' Alıntı: he olay çıkar dediğnde anladım zaten ... Genişletmek için tıkla ... yanlıs anlamışsın
haltie' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler abi ----------Eklendi @ 01:57:53 ---------- Yazıldı @ 01:57:04 ---------- Elektr0' Alıntı: he olay çıkar dediğnde anladım zaten ... Genişletmek için tıkla ... yanlıs anlamışsın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haltie' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler, bana tanıdık geliyorsun
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap anılbaran' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ne oldu anıl, uykunmu kaçtı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap anılbaran' Alıntı: uykum kaçtı Genişletmek için tıkla ... sorma anıl bu gece girmeyim dedim dayanamadım girdim benimde uykum kaçtı sabah nasıl kalkacağım bilmiyorum
anılbaran' Alıntı: uykum kaçtı Genişletmek için tıkla ... sorma anıl bu gece girmeyim dedim dayanamadım girdim benimde uykum kaçtı sabah nasıl kalkacağım bilmiyorum
minoo Üye anılbaran' Alıntı: hangi söz Genişletmek için tıkla ... Birisi bişey demişti de bana.. Sonra da zıt bir şey söyledi. İlk söylediği için dedim "söz ağızdan çıktı bir kere!"
anılbaran' Alıntı: hangi söz Genişletmek için tıkla ... Birisi bişey demişti de bana.. Sonra da zıt bir şey söyledi. İlk söylediği için dedim "söz ağızdan çıktı bir kere!"
anılbaran Üye 'TUĞ'' Alıntı: sorma anıl bu gece girmeyim dedim dayanamadım girdim benimde uykum kaçtı sabah nasıl kalkacağım bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... camide uyuruz artık ----------Eklendi @ 02:13:20 ---------- Yazıldı @ 02:12:24 ---------- minoo' Alıntı: Birisi bişey demişti de bana.. Sonra da zıt bir şey söyledi. İlk söylediği için dedim "söz ağızdan çıktı bir kere!" Genişletmek için tıkla ... vay be
'TUĞ'' Alıntı: sorma anıl bu gece girmeyim dedim dayanamadım girdim benimde uykum kaçtı sabah nasıl kalkacağım bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... camide uyuruz artık ----------Eklendi @ 02:13:20 ---------- Yazıldı @ 02:12:24 ---------- minoo' Alıntı: Birisi bişey demişti de bana.. Sonra da zıt bir şey söyledi. İlk söylediği için dedim "söz ağızdan çıktı bir kere!" Genişletmek için tıkla ... vay be
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap neyse iyi geceler bu sefer çıkıyorum hadi hayırlı bayramlar şimdiden
anılbaran Üye 'TUĞ'' Alıntı: neyse iyi geceler bu sefer çıkıyorum hadi hayırlı bayramlar şimdiden Genişletmek için tıkla ... tm o zaman kimse kalmadı bende cıkayım bari sanada iyi bayramlar
'TUĞ'' Alıntı: neyse iyi geceler bu sefer çıkıyorum hadi hayırlı bayramlar şimdiden Genişletmek için tıkla ... tm o zaman kimse kalmadı bende cıkayım bari sanada iyi bayramlar