__xXx__ Üye aholyly' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler nasılsın
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap __xXx__' Alıntı: sana da iyi geceler nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın ?
Amaru Shady Üye Burak' Alıntı: aynen ya ufakken taso misket falan oynardık bisikletle gezerdik dışardan eve girmezdik maç falan yapardık kepçe kamyon oynardık şimdilerde ise gençler evden cıkmıyo herkes pc başında Genişletmek için tıkla ... 3 sene öncesine kadar ben de öyleydim. simdi ise sınav sınav sınav.
Burak' Alıntı: aynen ya ufakken taso misket falan oynardık bisikletle gezerdik dışardan eve girmezdik maç falan yapardık kepçe kamyon oynardık şimdilerde ise gençler evden cıkmıyo herkes pc başında Genişletmek için tıkla ... 3 sene öncesine kadar ben de öyleydim. simdi ise sınav sınav sınav.
Burak Üye __xXx__' Alıntı: yenı nesil yanlış yolda hocam biz şanslıydık hayatı tattık onlar sadece kokluyor Genişletmek için tıkla ... katılıyorum.
__xXx__' Alıntı: yenı nesil yanlış yolda hocam biz şanslıydık hayatı tattık onlar sadece kokluyor Genişletmek için tıkla ... katılıyorum.
anılbaran Üye aholyly' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sanada iyı geceler dostum
LuckyDALT0N Üye aholyly' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ​İyi geceler kardeşş
__xXx__ Üye aholyly' Alıntı: iyiyim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hala eve gitmeye çalışıyorum
aholyly' Alıntı: iyiyim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hala eve gitmeye çalışıyorum
Burak Üye Pondusss' Alıntı: 3 sene öncesine kadar ben de öyleydim. simdi ise sınav sınav sınav. Genişletmek için tıkla ... hayatımızı zindan etti bu okul
Pondusss' Alıntı: 3 sene öncesine kadar ben de öyleydim. simdi ise sınav sınav sınav. Genişletmek için tıkla ... hayatımızı zindan etti bu okul
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap anılbaran' Alıntı: sanada iyı geceler dostum Genişletmek için tıkla ... LuckyDALT0N' Alıntı: ​İyi geceler kardeşş Genişletmek için tıkla ... nasılsınız
anılbaran' Alıntı: sanada iyı geceler dostum Genişletmek için tıkla ... LuckyDALT0N' Alıntı: ​İyi geceler kardeşş Genişletmek için tıkla ... nasılsınız
Amaru Shady Üye Burak' Alıntı: hayatımızı zindan etti bu okul Genişletmek için tıkla ... sınav sistemi yanlış
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: sınav sistemi yanlış Genişletmek için tıkla ... evet çok yanlış çocukların ve gençlerin ömrü sınavlara hazırlanmakla geçiyor
Pondusss' Alıntı: sınav sistemi yanlış Genişletmek için tıkla ... evet çok yanlış çocukların ve gençlerin ömrü sınavlara hazırlanmakla geçiyor
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: sınav sistemi yanlış Genişletmek için tıkla ... haklısın
Elektr0 Üye anılbaran' Alıntı: oda dogru nokia 6150 mız vardı abımle kızılötesi ile yılan oynardık Genişletmek için tıkla ... bende nokıa 5110 la yılan oynardım
anılbaran' Alıntı: oda dogru nokia 6150 mız vardı abımle kızılötesi ile yılan oynardık Genişletmek için tıkla ... bende nokıa 5110 la yılan oynardım