Mareşal Üye coolasker54' Alıntı: Ben bi süredir öyle takılıyorum bende uzun süredir net yok teli bağla devam internete Genişletmek için tıkla ... güzelde oluyo sanki
coolasker54' Alıntı: Ben bi süredir öyle takılıyorum bende uzun süredir net yok teli bağla devam internete Genişletmek için tıkla ... güzelde oluyo sanki
Mareşal Üye Burak' Alıntı: telefonları bozuyorsunuz o şekilde beyler bataryayı öldürüyor o yaptıgınız. Bence yapmayın Genişletmek için tıkla ... sağolasın burak. Ama başka çare yok. Her zaman da yapmam zaten net olmayınca devam ----------Eklendi @ 03:05:30 ---------- Yazıldı @ 03:04:55 ---------- neyse bu sefer kesin kaçtım hayde iyi geceler herkese.
Burak' Alıntı: telefonları bozuyorsunuz o şekilde beyler bataryayı öldürüyor o yaptıgınız. Bence yapmayın Genişletmek için tıkla ... sağolasın burak. Ama başka çare yok. Her zaman da yapmam zaten net olmayınca devam ----------Eklendi @ 03:05:30 ---------- Yazıldı @ 03:04:55 ---------- neyse bu sefer kesin kaçtım hayde iyi geceler herkese.
coolasker54 Üye Mareşal' Alıntı: güzelde oluyo sanki Genişletmek için tıkla ... Evet Ama bazen Burak' Alıntı: telefonları bozuyorsunuz o şekilde beyler bataryayı öldürüyor o yaptıgınız. Bence yapmayın Genişletmek için tıkla ... Bitik bataryayı taktıysak ----------Eklendi @ 03:07:32 ---------- Yazıldı @ 03:07:04 ---------- Mareşal' Alıntı: neyse bu sefer kesin kaçtım hayde iyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ...
Mareşal' Alıntı: güzelde oluyo sanki Genişletmek için tıkla ... Evet Ama bazen Burak' Alıntı: telefonları bozuyorsunuz o şekilde beyler bataryayı öldürüyor o yaptıgınız. Bence yapmayın Genişletmek için tıkla ... Bitik bataryayı taktıysak ----------Eklendi @ 03:07:32 ---------- Yazıldı @ 03:07:04 ---------- Mareşal' Alıntı: neyse bu sefer kesin kaçtım hayde iyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ...
coolasker54 Üye Burak' Alıntı: bitik ölmek uzere olan bataryayı taktıysanız sorun yok. ben kaçtım iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 03:19:17 ---------- Yazıldı @ 03:15:39 ---------- Bende kaçayım bari
Burak' Alıntı: bitik ölmek uzere olan bataryayı taktıysanız sorun yok. ben kaçtım iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 03:19:17 ---------- Yazıldı @ 03:15:39 ---------- Bende kaçayım bari
haydaravısyon Üye __xXx__' Alıntı: benim gibi bi öcü geldi de ondan Genişletmek için tıkla ... Hepsi mobil, şarşları cobuk bitiyor ondandır
__xXx__' Alıntı: benim gibi bi öcü geldi de ondan Genişletmek için tıkla ... Hepsi mobil, şarşları cobuk bitiyor ondandır
vapur dumanı Üye haydaravısyon' Alıntı: Ben kaçamıyorum ayaklarım uyuşmuş, ayaklarımı hiss edemiyorum Genişletmek için tıkla ... sen de git bakalım..
haydaravısyon' Alıntı: Ben kaçamıyorum ayaklarım uyuşmuş, ayaklarımı hiss edemiyorum Genişletmek için tıkla ... sen de git bakalım..