Mareşal Üye coolasker54' Alıntı: Kötü anlamdamı Genişletmek için tıkla ... yok ya ne kötüsüNeyse boşver.Desktop olduğumda bakarım
coolasker54' Alıntı: Kötü anlamdamı Genişletmek için tıkla ... yok ya ne kötüsüNeyse boşver.Desktop olduğumda bakarım
coolasker54 Üye Mareşal' Alıntı: yok ya ne kötüsüNeyse boşver.Desktop olduğumda bakarım Genişletmek için tıkla ... hayır ekli değiliz ama izin verirsen hemen ekliyebilirim ----------Eklendi @ 02:33:05 ---------- Yazıldı @ 02:32:25 ---------- Uzun süredir forumdayım başka bi hesapla bunu yeni açtım ve aktif olarak kullanıcam
Mareşal' Alıntı: yok ya ne kötüsüNeyse boşver.Desktop olduğumda bakarım Genişletmek için tıkla ... hayır ekli değiliz ama izin verirsen hemen ekliyebilirim ----------Eklendi @ 02:33:05 ---------- Yazıldı @ 02:32:25 ---------- Uzun süredir forumdayım başka bi hesapla bunu yeni açtım ve aktif olarak kullanıcam
Mareşal Üye coolasker54' Alıntı: hayır ekli değiliz ama izin verirsen hemen ekliyebilirim Genişletmek için tıkla ... estağfurullah kardeşim ne izniMobilim şuan sen ekle ben pcde açınca kabul ederim.
coolasker54' Alıntı: hayır ekli değiliz ama izin verirsen hemen ekliyebilirim Genişletmek için tıkla ... estağfurullah kardeşim ne izniMobilim şuan sen ekle ben pcde açınca kabul ederim.
haydaravısyon Üye Süper söylüyor [video=youtube;q_DHQvslnYA]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=q_DHQvslnYA[/video]
Süper söylüyor [video=youtube;q_DHQvslnYA]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=q_DHQvslnYA[/video]
Mareşal Üye mobilde de oluyomuş kabul ettim ----------Eklendi @ 02:37:03 ---------- Yazıldı @ 02:36:01 ---------- haydaravısyon' Alıntı: Süper söylüyor[video=youtube;q_DHQvslnYA]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=q_DHQvslnYA[/video] Genişletmek için tıkla ... mobilim
mobilde de oluyomuş kabul ettim ----------Eklendi @ 02:37:03 ---------- Yazıldı @ 02:36:01 ---------- haydaravısyon' Alıntı: Süper söylüyor[video=youtube;q_DHQvslnYA]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=q_DHQvslnYA[/video] Genişletmek için tıkla ... mobilim
coolasker54 Üye Mareşal' Alıntı: mobilde de oluyomuş kabul ettim Genişletmek için tıkla ... bide smiley desteği olsa mobilde
Mareşal' Alıntı: mobilde de oluyomuş kabul ettim Genişletmek için tıkla ... bide smiley desteği olsa mobilde
Mareşal Üye coolasker54' Alıntı: bide smiley desteği olsa mobilde Genişletmek için tıkla ... artık ezberde ne varsa kaptır gitsin ----------Eklendi @ 02:42:28 ---------- Yazıldı @ 02:41:38 ----------Neyse arkadaşlar eve daha yeni geldim hemen pcyeYatayım ben artık
coolasker54' Alıntı: bide smiley desteği olsa mobilde Genişletmek için tıkla ... artık ezberde ne varsa kaptır gitsin ----------Eklendi @ 02:42:28 ---------- Yazıldı @ 02:41:38 ----------Neyse arkadaşlar eve daha yeni geldim hemen pcyeYatayım ben artık
coolasker54 Üye İyi geceler bende kaçıcam birazdan Mareşal' Alıntı: Neyse arkadaşlar eve daha yeni geldim hemen pcyeYatayım ben artık Genişletmek için tıkla ...
İyi geceler bende kaçıcam birazdan Mareşal' Alıntı: Neyse arkadaşlar eve daha yeni geldim hemen pcyeYatayım ben artık Genişletmek için tıkla ...
Mareşal Üye iyi geceler kardeşim. ----------Eklendi @ 02:48:41 ---------- Yazıldı @ 02:44:19 ---------- bi gidemedim bende yaa
iyi geceler kardeşim. ----------Eklendi @ 02:48:41 ---------- Yazıldı @ 02:44:19 ---------- bi gidemedim bende yaa
Mareşal Üye yav arkadaş internet yok bende telefonu bağladım pcye mobil takılıyorum. Çok sinir bişey ya pcden mobil Lan ttnet
yav arkadaş internet yok bende telefonu bağladım pcye mobil takılıyorum. Çok sinir bişey ya pcden mobil Lan ttnet
haydaravısyon Üye Mareşal' Alıntı: yav arkadaş internet yok bende telefonu bağladım pcye mobil takılıyorum. Çok sinir bişey ya pcden mobil Lan ttnet Genişletmek için tıkla ... Lan ayarlarını konrol et
Mareşal' Alıntı: yav arkadaş internet yok bende telefonu bağladım pcye mobil takılıyorum. Çok sinir bişey ya pcden mobil Lan ttnet Genişletmek için tıkla ... Lan ayarlarını konrol et
Mareşal Üye haydaravısyon' Alıntı: Lan ayarlarını konrol et Genişletmek için tıkla ... ben anlamam ki lan ayarları ne oluyo arkadaş nerden bakcaz
haydaravısyon' Alıntı: Lan ayarlarını konrol et Genişletmek için tıkla ... ben anlamam ki lan ayarları ne oluyo arkadaş nerden bakcaz
coolasker54 Üye Mareşal' Alıntı: yav arkadaş internet yok bende telefonu bağladım pcye mobil takılıyorum. Çok sinir bişey ya pcden mobil Lan ttnet Genişletmek için tıkla ... Ben bi süredir öyle takılıyorum bende uzun süredir net yok teli bağla devam internete
Mareşal' Alıntı: yav arkadaş internet yok bende telefonu bağladım pcye mobil takılıyorum. Çok sinir bişey ya pcden mobil Lan ttnet Genişletmek için tıkla ... Ben bi süredir öyle takılıyorum bende uzun süredir net yok teli bağla devam internete