Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

bıtır calısmaya basla.sonra dısardan okursun duruma göre
bıcok bölüme verdıler dısardan btrme malum
buna verırlerse ben bıle dusunuyorum calısırken okurum ne var sonra ona gecıs yaparm
yok ya cok emek verdim bu bolume ben bu saatten sonra olmaz heralde

Kurtaramazsın artık

hıı kem küm
lafım sıze deıldı falan

----------Eklendi @ 01:48:57 ---------- Yazıldı @ 01:48:03 ----------

Çok uyku bastırdı yatayım azcık İyi geceler.Hoş muhabbet için hepiniz sağolun.Allah rahatlık versin

Tepkiler: Tuba.Erva
Cok pis kavga cikarasim var ama ceza sinirindayim napcaz

Tepkiler: vapur dumanı
ben yeni gördüm kusura bakma ya, mesajlar arka arkaya gelince arada karışıyor yoksa neden görmezden geleyim.
Evet sana kastimiz var hosgeldin kardesim k.bakma hem ozel,hem guzel yapiyordum da birde sen 1vs1 takilinca sey etmiim dedim
oyle takilmak gibi bi amacim yoktu ki cevap veren herkese cevap vermeye calistim saka yapiyorum ya ne kotuluk yaptim ki gormezlikten gelesiniz beni cikcamda simdi bi selam vereyim bide iyi geceler diyim dedim

Burak

Üye
kızlardan korkulur ha

Burak

Üye
oyle takilmak gibi bi amacim yoktu ki cevap veren herkese cevap vermeye calistim saka yapiyorum ya ne kotuluk yaptim ki gormezlikten gelesiniz beni cikcamda simdi bi selam vereyim bide iyi geceler diyim dedim
öpüldün canimmmm iyi geceler yürektesin.

Tepkiler: Şehriyar
Iyi geceler abicim gorusuruz

Tepkiler: Şehriyar