DiaBLoS Admin Daha varmış yahu .. Bayramdan sonra kısmetse müracaat..Hayırlısı.. Msn de falan göremedim seni ..
DiaBLoS Admin Bayramdan sonra hal çaresine bakarım .. Hayırlısı olsun ..Şimdi değil yahu... Çıkacağım kardeşim . Birşeyler atıştırayım . Yatarım sonra da ..
Bayramdan sonra hal çaresine bakarım .. Hayırlısı olsun ..Şimdi değil yahu... Çıkacağım kardeşim . Birşeyler atıştırayım . Yatarım sonra da ..
lovestar Üye DiaBLoS™;1789727' Alıntı: Bayramdan sonra hal çaresine bakarım .. Hayırlısı olsun ..Şimdi değil yahu... Çıkacağım kardeşim . Birşeyler atıştırayım . Yatarım sonra da .. Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun kardeşim.hayırlı geceler.Allah rahatlık versn..ben nöbetciyim yarın 24 saat sonra görüşürüz...
DiaBLoS™;1789727' Alıntı: Bayramdan sonra hal çaresine bakarım .. Hayırlısı olsun ..Şimdi değil yahu... Çıkacağım kardeşim . Birşeyler atıştırayım . Yatarım sonra da .. Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun kardeşim.hayırlı geceler.Allah rahatlık versn..ben nöbetciyim yarın 24 saat sonra görüşürüz...
DiaBLoS Admin lovestar' Alıntı: afiyet olsun kardeşim.hayırlı geceler.Allah rahatlık versn..ben nöbetciyim yarın 24 saat sonra görüşürüz... Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim..Allah razı olsun.. Sanada kolay gelsin .. yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Avatarın harika .. Avatar yarışmasına katıl . Açık ara lidersin .
lovestar' Alıntı: afiyet olsun kardeşim.hayırlı geceler.Allah rahatlık versn..ben nöbetciyim yarın 24 saat sonra görüşürüz... Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim..Allah razı olsun.. Sanada kolay gelsin .. yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Avatarın harika .. Avatar yarışmasına katıl . Açık ara lidersin .
***BlackrosE*** Üye yasminoz' Alıntı: yasmi kaçar...iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... ii geceler DiaBLoS™;1789780' Alıntı: Ben de çıkıyorum..Herkese iyi geceler.. Sağlıcakla kalın .. Keyifli forumlar ola .. Genişletmek için tıkla ... ii geceler sıradaki gelsin sabahçıyım ben
yasminoz' Alıntı: yasmi kaçar...iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... ii geceler DiaBLoS™;1789780' Alıntı: Ben de çıkıyorum..Herkese iyi geceler.. Sağlıcakla kalın .. Keyifli forumlar ola .. Genişletmek için tıkla ... ii geceler sıradaki gelsin sabahçıyım ben
***BlackrosE*** Üye dimi bende onu diom yeni bi ekol olacak cins ten.... --------------- Ekleme --------------- :d