Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Niye nefret ettin şimdi durduk yere ya
Zaten takılacak bir konu değildi tepkimde konuya değil yorumlaraydı
ööle beni kızdıracak bişey yapmışsın ondan dedim ama şaka tabiki
neyse bu arada 2014 de konyaya taşınıyoruz biliyomusun ? geliyim senin yanına da çekeyim kulaklarını

----------Eklendi @ 01:32:40 ---------- Yazıldı @ 01:32:04 ----------

hem ben durduk yere kimseye bişey yapmam

Burak

Üye
murat hatırladım seni yav sen benim yoruma sinirlenip yorum yazıp ban yemıstın.

Bilmiyorum ama senin adına sevindim
Konya güzel, modern ve büyük şehirdir bazı kulaktan duyma sözlerle her ne kadar dışarıda adını lekemeye çalışsalarda buraya gelince herkesin Konya hakkında düşüncesi değişir...
İş içinmi buraya taşınıyorsunuz?
Bu arada senmi benim kulaklarımı çekeceksin

Burak farkındaysan aramızda 8 yaş var...

Tepkiler: vapur dumanı

Burak

Üye
mobilim yaş göremiyorum k.bakmayınız

8 yaş
neyse evet yaa babamın tayinini oraya istiycek.Kesin geliyoruz anlıycağın..
Hem Konya için biz hiç kötü bişey duymadık merak etme..Her söylediğim çok şanslısın diyo.Aslında bakma ben de heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum

Anladım
Demekki sana pek denk gelmemiş ben dışarıda birkaç kez bunu yaşadım malasef
Heyecanlanmakta ve sabırsızlanmakta haklı oldugunu gelince göreceksin zaten
Şehir ile ilgili soracakların olursa yardımcı olurum sana

Burak

Üye
@net muratt

kusura bakma ya 8yaş büyük

evet öncelikle hangi semti tavsiye edersin ev için?O kadar büyükki diyceksin muhtemelen bu soruma ama vardır gözde bi kaç yer..Onu bilelim ki o taraflara yoğunlaşalım...

eee ne olmuş Burak?

Eğer apartmanda oturmak istiyorsanız en güzel semtler: Aydınlık, Cumhuriyet, Binkonutlar, Özalkent, sancak
Yok müstakil olsun ama mahalle modern olsun diyorsanız tavsiye edeceğim tek semt ilçede diyebiliriz Meramdır...

minoo

Üye
Bugün markafonide deli indirim kaçırdım. Parçalar mükemmelmiş. Tükenmiş hepsi. Çok sinirliyim

İyi geceler

Müstakil ve modern tabiki..
Hmmm Meram merkeze ne kadar uzaklıkta peki?

Meram Konyanın merkezini oluşturan 3 ilçeden en sonuncusudur büyüklük olarak ama bu onun küçük bir ilçe olduğunu göstermez
Yaka merama yakın bir yere oturursanız ortalama 15 - 20 dk... daha içeride bir yere oturursanız 5 ila 10 dakika uzaklıkta merkeze

ooo süper valla
O zaman adres belli oldu teşekkürler çok.Danışmanlık ücretini de Konyaya geldiğimizde bi kahveyle fitleşiriz yada annemden tahsil edersin istersen pastalaaaar börekleeer valla bayram edersin.

Burak

Üye
özür dilerim yani.
mobilde yaş gözükse saygısızlık etmezdim.
@net-muratt

Bir Kahvenin 40 yıl hatırını varmış derler Buna pek inanmasamda bir kahveni içerim yani ısmarlarsın

Bir Kahvenin 40 yıl hatırını varmış derler Buna pek inanmasamda bir kahveni içerim yani ısmarlarsın
Ismarlarım tabiii istediğin kahve olsun..Hem daha sana çok işim düşer arayı iyi tutmak lazım
Şaka şaka...Gerçi burda bildiğin başka Konyalılar varmı?Artık oralı sayılırım.Çevre edinmem lazım şimdiden

Burada derken forumu kastetiyorsun sanırım hayır burada tanıdığım ve bildiğim bir Konyalı yok
Ne zaman istersen o zaman konuşuruz bu konuda seninle sorun yok benim için Aksine zevk alırım

Burada derken forumu kastetiyorsun sanırım hayır burada tanıdığım ve bildiğim bir Konyalı yok
Ne zaman istersen o zaman konuşuruz bu konuda seninle sorun yok benim için Aksine zevk alırım
Teşekkür ederim.yardımsever kişilik seniiiii

O kadarda yardımsever biri değilim ama insanları severim ve art niyetsiz, karşılık beklemeden yaklaşırım...
Ama bunu kullananlarada nefretim ve öfkem agır olur...

Tanırsın zamanla...