Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

lovestar

Üye
neden pes ettin.daha yeni başladık oysa ...05:18 pm

Berlin Boleyn

en kral gececi senin olmanı istiyorum.

lovestar

Üye
teşekkür ederim.çok düşüncelisin.ben de kraliçesiz gecenin kralı olunur mu diye sormak istiyorum bu arada 05:25

Berlin Boleyn

krallar,kraliçesinden bir adım önde olmalıdır..

05:29

lovestar

Üye
güzel cevap + sende pm olayı yok sanırım...05:31

Berlin Boleyn

arkadaş listemdekilerle pm'leşiyorum sadece...

05:32

lovestar

Üye
peki.mesaj alınmıştır.pm'leşmek te ilginç bir terim 05:33:59

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bayağı sinirlenmişsin

Bugünkü çok mu farklıydı?

3 soru sormuş, 25-25 50 puandan. İlk 2 sorudan bir şeyler alırım 50 üzerinden 30 desek, sonraki 50? O konuya kesin çıkacak dedim sabah herkes çıkmaz çok anlatmadı dedi, çalışalım dedim ve millete anlattım konuyu çok iyi biliyordum. Topu topu kitapta 1 örnek var, 1 tanede slaytta vardı, slaytları dün eklemiş diye bakmadık diye, adam slayttaki örnek gibi sormuş soruyu!

Koskoca FTM Hesabını biliyorum ama o yöntemi bilmiyorum! Yine 30 alıcaz. İlk vize 99'du.

Üniversiteye girdiğimde ilk 2 vizeden 16-28 almıştım ondan sonra 60'ın altında not almadım, bu sene 2. vizelerde dökülmeye başladık...

saoll..elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de hep hastayım işte pfff.. :S

evet pek misafirperver sayılmazdın kibarlık yaptım ben...seni bile ben buldum be tee bodrumlardan..kapkaranlık sahnelerden geçtim düşme tehlikesi geçirme olasılığı içinde...hemde elimde koca çanta ondan daha büyük bi poşet vs..vs.. ile... bi de en arkaya attın utanmadan...ayakta izletseydin bari bide peehh...

DiaBLoS

Admin
İyi Akşamlar Furkan..

DiaBLoS

Admin
Sağolasın kardeşim..Allah bundan geri koymasın.İyiyim..
Sen nasılsın .

Berlin Boleyn

burayıda işgal ediyim barii..