Elektr0
Üye
ben 14 senedir okuyom laa yaşım 19
yok ya keşke okul olsayarın iş var ama gitmeyecem
ben 14 senedir okuyom laa yaşım 19bazen diyom ki yuhhh! daha da okumayı düşünüyom ortam güzel sende oku durumunu bilmiyorum ama ... Üniversite hayatını görmeni tavsiye ederim...
bende ahşap yapı dekoratörlüğü.ben 1 markette et reyonu görevlisıxm.ya sizler arkadaslar
ben teld yzıorum ondan geç glio çevaplar.skılmanızn benle alakası yoktur umarım.keske ben okusaydm ya.
okusanda bu ulkede en kral meslek memurluk zaten gerısi bos. Bence tabiaynen ya keşke diyorum bende okumak var iken çalışmak ne diye.Lakin elimde değildi ama okumak istiyorum açıkçası
yaşın kaç olursa olsun liseyi dışardan bitir.. Sınavlara gir Bir üniye git hayat orda bana göre... tabi sen bilirsin
sağolasın kardeşim lise terkim ben önce liseyi bitirmem lazım.
----------Eklendi @ 02:12:18 ---------- Yazıldı @ 02:11:24 ----------
okusanda bu ulkede en kral meslek memurluk zaten gerısi bos. Bence tabi
yaşın kaç olursa olsun liseyi dışardan bitir.. Sınavlara gir Bir üniye git hayat orda bana göre... tabi sen bilirsin
yok zaten karamsarlk dgld.adamlar 8 saat calşyo en az 1400 alıyo ayda.ben bu parayı bırak ayda marsta bıle alamamyok yahu karamsarlık yapmaya gerek yok.
yok zaten karamsarlk dgld.adamlar 8 saat calşyo en az 1400 alıyo ayda.ben bu parayı bırak ayda marsta bıle alamam
Bu ülke toprakları için canlarını veren mehmetciğin hakkı var biz onların hakkını çalışarak ödemeliyiz...
istisnalar kaideyi bozmaz tabi.ayrıca elektro ddgne katılıyorum kardeşBu ülke toprakları için canlarını veren mehmetciğin hakkı var biz onların hakkını çalışarak ödemeliyiz...
yanlış anlama lütfen sana karşı bir tepkide falan bulunmadım lakin insanların şu Bu Ülkede yahut burası Türkiye diye başlayan lafları canımı sıkıyor.istisnalar kaideyi bozmaz tabi.ayrıca elektro ddgne katılıyorum kardeş
son 24 Şehit verdiğimizde ( Allah Rahmet eylesin Mekanları cennet olsun ) ... ben ülkeme daha çok bağlandım ... ve asker görmeye dayanamıyorum gerçekten ağlayasım geliyor ...
yanlış anlama lütfen sana karşı bir tepkide falan bulunmadım lakin insanların şu Bu Ülkede yahut burası Türkiye diye başlayan lafları canımı sıkıyor.
Bir insan bu kadar vatanını aşağılarmı sözüm meclis dışı .
Bu şehitlerimiz bunun içinmi can veriyor.
Askerlik maaşını evine yollayan askerlerimiz var bizim.
tabi ki de ya nedemek bizim kardeşlerimiz can vermiş abilerimiz can vermiş.
son 24 Şehit verdiğimizde ( Allah Rahmet eylesin Mekanları cennet olsun ) ... ben ülkeme daha çok bağlandım ... ve asker görmeye dayanamıyorum gerçekten ağlayasım geliyor ...
bu aralar gercekten hassasım bu konuda ama cumle hatası yaptm istmedn.son 24 sehit verdgmz çatısmada 1şehitte tekırdagdandı.benım yasadgm yer yanı. Koy bıze uzak ama.1200 nufuslu köye 26bin kisi geldı inanrmısm agldm mutluktan.yanlış anlama lütfen sana karşı bir tepkide falan bulunmadım lakin insanların şu Bu Ülkede yahut burası Türkiye diye başlayan lafları canımı sıkıyor. Bir insan bu kadar vatanını aşağılarmı sözüm meclis dışı . Bu şehitlerimiz bunun içinmi can veriyor. Askerlik maaşını evine yollayan askerlerimiz var bizim.
İşte bu dediğimde.bu aralar gercekten hassasım bu konuda ama cumle hatası yaptm istmedn.son 24 sehit verdgmz çatısmada 1şehitte tekırdagdandı.benım yasadgm yer yanı. Koy bıze uzak ama.1200 nufuslu köye 26bin kisi geldı inanrmısm agldm mutluktan.
ve normald sehıt sayımiz ogun itıbari ile 80dı bunu bılıyomuydunuzbu aralar gercekten hassasım bu konuda ama cumle hatası yaptm istmedn.son 24 sehit verdgmz çatısmada 1şehitte tekırdagdandı.benım yasadgm yer yanı. Koy bıze uzak ama.1200 nufuslu köye 26bin kisi geldı inanrmısm agldm mutluktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?