Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Elektr0

Üye

yok ya keşke okul olsa yarın iş var ama gitmeyecem
ben 14 senedir okuyom laa yaşım 19 bazen diyom ki yuhhh! daha da okumayı düşünüyom ortam güzel sende oku durumunu bilmiyorum ama ... Üniversite hayatını görmeni tavsiye ederim...

Tepkiler: Mareşal

Mareşal

Üye
sanırım bende sıkıldım

ben 1 markette et reyonu görevlisıxm.ya sizler arkadaslar

Mareşal

Üye

ben 14 senedir okuyom laa yaşım 19 bazen diyom ki yuhhh! daha da okumayı düşünüyom ortam güzel sende oku durumunu bilmiyorum ama ... Üniversite hayatını görmeni tavsiye ederim...

sağolasın kardeşim lise terkim ben önce liseyi bitirmem lazım.

----------Eklendi @ 02:12:18 ---------- Yazıldı @ 02:11:24 ----------

ben 1 markette et reyonu görevlisıxm.ya sizler arkadaslar
bende ahşap yapı dekoratörlüğü.

ben teld yzıorum ondan geç glio çevaplar.skılmanızn benle alakası yoktur umarım.keske ben okusaydm ya.

Elektr0

Üye

sağolasın kardeşim lise terkim ben önce liseyi bitirmem lazım.

----------Eklendi @ 02:12:18 ---------- Yazıldı @ 02:11:24 ----------

yaşın kaç olursa olsun liseyi dışardan bitir.. Sınavlara gir Bir üniye git hayat orda bana göre... tabi sen bilirsin

Mareşal

Üye
okusanda bu ulkede en kral meslek memurluk zaten gerısi bos. Bence tabi

yok yahu karamsarlık yapmaya gerek yok.

----------Eklendi @ 02:21:44 ---------- Yazıldı @ 02:21:02 ----------

yaşın kaç olursa olsun liseyi dışardan bitir.. Sınavlara gir Bir üniye git hayat orda bana göre... tabi sen bilirsin

cidden yapcam kardeşim şu aralar biraz sıkıntıdayım halledeyim inşallah okumaya devam.

Tepkiler: Elektr0

Elektr0

Üye
Bu ülke toprakları için canlarını veren mehmetciğin hakkı var biz onların hakkını çalışarak ödemeliyiz...

Mareşal

Üye
istisnalar kaideyi bozmaz tabi.ayrıca elektro ddgne katılıyorum kardeş
yanlış anlama lütfen sana karşı bir tepkide falan bulunmadım lakin insanların şu Bu Ülkede yahut burası Türkiye diye başlayan lafları canımı sıkıyor.
Bir insan bu kadar vatanını aşağılarmı sözüm meclis dışı .
Bu şehitlerimiz bunun içinmi can veriyor.
Askerlik maaşını evine yollayan askerlerimiz var bizim.

Tepkiler: Elektr0

Elektr0

Üye
son 24 Şehit verdiğimizde ( Allah Rahmet eylesin Mekanları cennet olsun ) ... ben ülkeme daha çok bağlandım ... ve asker görmeye dayanamıyorum gerçekten ağlayasım geliyor ...

Mareşal

Üye

son 24 Şehit verdiğimizde ( Allah Rahmet eylesin Mekanları cennet olsun ) ... ben ülkeme daha çok bağlandım ... ve asker görmeye dayanamıyorum gerçekten ağlayasım geliyor ...
tabi ki de ya nedemek bizim kardeşlerimiz can vermiş abilerimiz can vermiş.
Kolaymı gencecik insanlar yahu.
BAŞIMIZ SAĞOLSUN.

bu aralar gercekten hassasım bu konuda ama cumle hatası yaptm istmedn.son 24 sehit verdgmz çatısmada 1şehitte tekırdagdandı.benım yasadgm yer yanı. Koy bıze uzak ama.1200 nufuslu köye 26bin kisi geldı inanrmısm agldm mutluktan.

Mareşal

Üye
İşte bu dediğimde.
İnsanlarımız bu kadar hassas bu konuda .
Lakin gereğini yapmayan insanlar da var o 26 binin içinde.
Tamam şehidimize sahip çıkıyoruz her zaman ama gereğini de yapmamız lazım.O törenle bitmesin yaptıklarımız

ve normald sehıt sayımiz ogun itıbari ile 80dı bunu bılıyomuydunuz