Amaru Shady
Üye
neden ulaşamıyor??Ben konuşuyorumda ses oraya ulaşmıyor
trafik vardırneden ulaşamıyor??
TUĞ abiii'm benim ( kalbi biraz yumuşaktır)----------Eklendi @ 01:52:37 ---------- Yazıldı @ 01:51:53 ---------- trafik vardır
küçük droid o zaman
o bir droid duyguları yokturüzme azizimi
küçük droid o zaman
küçük droid o zaman----------Eklendi @ 01:54:22 ---------- Yazıldı @ 01:53:24 ---------- o bir droid duyguları yoktur
TUĞ abiii'm benim ( kalbi biraz yumuşaktır)----------Eklendi @ 01:52:37 ---------- Yazıldı @ 01:51:53 ---------- trafik vardır
hoşuna mı gitti
petek bal alVay arkadaş bir kavonoz bal aldım sahte çıktı adama sormuştum bu ne balı çiçekmi kaldı ki arı bal yapsın dedemiştimkızıl çam balıymış kandırdı beni
yani??Vay arkadaş bir kavonoz bal aldım sahte çıktı adama sormuştum bu ne balı çiçekmi kaldı ki arı bal yapsın dedemiştimkızıl çam balıymış kandırdı beni
----------Eklendi @ 01:54:22 ---------- Yazıldı @ 01:53:24 ----------
o bir droid duyguları yoktur
süzme bal boşverVay arkadaş bir kavonoz bal aldım sahte çıktı adama sormuştum bu ne balı çiçekmi kaldı ki arı bal yapsın dedemiştimkızıl çam balıymış kandırdı beni
Anzer bal'ı al gram olarak satılır.. 1 kilosu 500 TL felan var karadenizde oluyor diye biliyomVay arkadaş bir kavonoz bal aldım sahte çıktı adama sormuştum bu ne balı çiçekmi kaldı ki arı bal yapsın dedemiştim
kızıl çam balıymış kandırdı beni
bidaaha olmasın
----------Eklendi @ 01:58:36 ---------- Yazıldı @ 01:58:07 ----------
nereye yaf daha Galaxy S2 kesecektikben gidiyorum herkese iyi geceler. Sonra görüşürüz azizim ve TUĞ
güle güle furkan görüşürüzben gidiyorum herkese iyi geceler. Sonra görüşürüz azizim ve TUĞ
bidaaha olmasın
petek bal al
Anzer bal'ı al gram olarak satılır.. 1 kilosu 500 TL felan var karadenizde oluyor diye biliyom
ben gidiyorum herkese iyi geceler. Sonra görüşürüz azizim ve TUĞ
eminmisin arı olduğuna. Adam şekerden yaptıysa içine sinek düşmüştür belkiKovanuzun içinde bi tane arı ölüsü görünce balı gerçek sandım onuda kendisi katmış----------Eklendi @ 02:08:03 ---------- Yazıldı @ 02:07:21 ----------Organik mi
eminmisin arı olduğuna. Adam şekerden yaptıysa içine sinek düşmüştür belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?