haltie Üye Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 4 misafir) h@lit* minoo*+ misafir gelmiş bize kanka gittiyse normale dönebilirim doğru diyosun mino
Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 4 misafir) h@lit* minoo*+ misafir gelmiş bize kanka gittiyse normale dönebilirim doğru diyosun mino
greenmile Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamlar arkadaşlar . Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam aliYarin icin im 2/2 dusunuyorm tek nasl sence?
DiaBLoS' Alıntı: Selamlar arkadaşlar . Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam aliYarin icin im 2/2 dusunuyorm tek nasl sence?
haltie Üye belki bi daha içemicekler tadı damaklarda kalacak o yüzden ----------Eklendi @ 01:19:18 ---------- Yazıldı @ 01:16:42 ---------- Şu anda 28 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 27 misafir) maşallah selam Ali hoşgeldin
belki bi daha içemicekler tadı damaklarda kalacak o yüzden ----------Eklendi @ 01:19:18 ---------- Yazıldı @ 01:16:42 ---------- Şu anda 28 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 27 misafir) maşallah selam Ali hoşgeldin
haltie Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk halit naber . Genişletmek için tıkla ... iyi hacı nolsun yorgunum halısaha maçım vardı
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk halit naber . Genişletmek için tıkla ... iyi hacı nolsun yorgunum halısaha maçım vardı
DiaBLoS Admin Mobilden giriyorum . Oldukça zor oluyor Cumadan itibaren artık bende gececilerde olacağim . Duyurayım burdan Hepize iyi geceler , keyifli muhabbetler diliyorum . . .
Mobilden giriyorum . Oldukça zor oluyor Cumadan itibaren artık bende gececilerde olacağim . Duyurayım burdan Hepize iyi geceler , keyifli muhabbetler diliyorum . . .
haltie Üye mobil daha kolay geliyor bana cumadan sonra gelceksen o zaman bende cumaya kadar burdayım ali iyi geceler
mobil daha kolay geliyor bana cumadan sonra gelceksen o zaman bende cumaya kadar burdayım ali iyi geceler
minoo Üye Yaa yalana bak O zaman sana yok kahve Halit Misafircanlar buyrn sze kahve ----------Eklendi @ 01:29:11 ---------- Yazıldı @ 01:28:32 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Naber pınar .? Valla murat ım zor maç , skordan uzak duralim Genişletmek için tıkla ... Tam iyiyim dicektm ki çıkmışsn
Yaa yalana bak O zaman sana yok kahve Halit Misafircanlar buyrn sze kahve ----------Eklendi @ 01:29:11 ---------- Yazıldı @ 01:28:32 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Naber pınar .? Valla murat ım zor maç , skordan uzak duralim Genişletmek için tıkla ... Tam iyiyim dicektm ki çıkmışsn
haltie Üye Benim burda bi cafem var adam uzman viyanada öğrenmiş kahve yapmayı ata bilir tadını mesela