Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

biz gakkoşları çok severiz desem...

doğrudur...bişi diyemem...malatyalıyım ama hayatımda 3 ya da 4 kere gitmişimdir...doğma büyüme ist.luyum ben...

ist...ya onu gırgırına yazmıştım kalmış öyle...

geç olsun güç olmasın demişler...

bazen işe yarıyo sallamak..

neyse yasmi kaçar...yorucu bi gündü...

Praetor

Emekli Yönetici
yok yaf boleyn kızı diye bir kitap vardır oradan esinlendim.
anne boleyn
merry boleyn vardır
hatta anne boleyn sonunda idam edilir felan sonum benzer diye anne boleyn yapmadım nickimi
The Other Boleyn Girl...
Güzel filmdi
Ata bey sizi de çevrimdışı yapmış..Hastalık yayılıyor gitgide bende mi öyle olsam ne?Yakında sitede kimse kalmayacak
Seni de yapabilirim
Herkes gizli olacak en sonunda Virüs gibiyim
İyi geceler herkese
Ooo kimler gelmiş kimler
Yurtdışı yazıyor sizde..Neredesiniz şu an?
Yasminoz nereli acaba
bazen işe yarıyo sallamak.. neyse yasmi kaçar...yorucu bi gündü...
Ne yorucusu be ne yorucusu
Sen oturdun biz yorulduk!..
Bir de yorucu diyor!..
Eve geldiğim saate bak!..

Oyunuma gelme nezaketini gösteren yasminoz'a çok teşekkürler
Fikirlerini duymak istiyoruz, nasıldı acaba oyun? Beğendi mi? Biz nasıl oynuyoruz? Hee?...
Şu ana kadar Fairy, Negative, a21a, Janberg de izledi beni sahnede ama onlar hiç bahsetmediğine göre herhalde çok kötü oynuyorum

Gizli mi olsam bende acaba?Moda oldu bak sitede kimse kalmayacak yakında

sabahın 8 inden beri ayaktayım be..hem de nerelere gittim nerelerden gldim haberin yok..üstelik üşütmüşüm hastayım yıkılıyodum yine de hatrın için geldim hemde koştur koştur...

diğer arkadaşları bilemem ama ben beğendim..hatta açıkcası sıkılcağımı düşünerek gelmiştim ama yanılttınız beni...gayet güzel oynuyosun..hatta kuzenim bi çok kez belirtti beğenisini...şiveyi de güzel yapıyosun..sözün özü biz beğendik...misafirperverliğin için de ben tşk ederim...(bnm eve gelmem 5 dk sürdü )