Elektr0 Üye Tusem'' Alıntı: arkadaslar yeterince kabardim bir rizeli olarak size doyum olmaz ben cikayim ama.arkadasn derdi var az da onu dinleyim guzin abla moduna girip iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... dedim demi fazla baskı yapmayalım diye gitti işte kolay gelsin... iyi geceler... ----------Eklendi @ 02:04:50 ---------- Yazıldı @ 02:04:30 ---------- Tusem'' Alıntı: hasana katiliyorum Genişletmek için tıkla ...
Tusem'' Alıntı: arkadaslar yeterince kabardim bir rizeli olarak size doyum olmaz ben cikayim ama.arkadasn derdi var az da onu dinleyim guzin abla moduna girip iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... dedim demi fazla baskı yapmayalım diye gitti işte kolay gelsin... iyi geceler... ----------Eklendi @ 02:04:50 ---------- Yazıldı @ 02:04:30 ---------- Tusem'' Alıntı: hasana katiliyorum Genişletmek için tıkla ...
phasan Üye Elektr0' Alıntı: dedim demi fazla baskı yapmayalım diye gitti işte kolay gelsin... iyi geceler...----------Eklendi @ 02:04:50 ---------- Yazıldı @ 02:04:30 ---------- Genişletmek için tıkla ... fazla baskıya dayanamadı
Elektr0' Alıntı: dedim demi fazla baskı yapmayalım diye gitti işte kolay gelsin... iyi geceler...----------Eklendi @ 02:04:50 ---------- Yazıldı @ 02:04:30 ---------- Genişletmek için tıkla ... fazla baskıya dayanamadı
phasan Üye neyse sıze ıyı geceler ben kaçar ----------Eklendi @ 02:08:57 ---------- Yazıldı @ 02:08:19 ---------- Elektr0' Alıntı: Pc de okadar kötü degil ama takılmalar oluyor yav .. Genişletmek için tıkla ... onlar benım pc dede oluyor
neyse sıze ıyı geceler ben kaçar ----------Eklendi @ 02:08:57 ---------- Yazıldı @ 02:08:19 ---------- Elektr0' Alıntı: Pc de okadar kötü degil ama takılmalar oluyor yav .. Genişletmek için tıkla ... onlar benım pc dede oluyor
Elektr0 Üye Tusem'' Alıntı: seviyorum sizi yaa gelirim sonra yine pai.d Genişletmek için tıkla ... bizde seni seviyok abla
Tusem'' Alıntı: seviyorum sizi yaa gelirim sonra yine pai.d Genişletmek için tıkla ... bizde seni seviyok abla
phasan Üye Elektr0' Alıntı: yok yav ben daha evlenmeyi düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... ıyı evlenme
Elektr0 Üye phasan' Alıntı: neyse sıze ıyı geceler ben kaçar ----------Eklendi @ 02:08:57 ---------- Yazıldı @ 02:08:19 ---------- onlar benım pc dede oluyor Genişletmek için tıkla ... yukarıda dediğine göre senin Pc ne ? 16 çekirdek falan mı ?
phasan' Alıntı: neyse sıze ıyı geceler ben kaçar ----------Eklendi @ 02:08:57 ---------- Yazıldı @ 02:08:19 ---------- onlar benım pc dede oluyor Genişletmek için tıkla ... yukarıda dediğine göre senin Pc ne ? 16 çekirdek falan mı ?
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: ben geldim diye mi gittiniz Genişletmek için tıkla ... heee sen geldin diye gittik
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: Hoş geldin tuğ bu sefer doğru yazdım Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk haydar, ben onu sana soylememistim. Ayrıca gene yanlış 'TUĞ' olacak islik
haydaravısyon' Alıntı: Hoş geldin tuğ bu sefer doğru yazdım Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk haydar, ben onu sana soylememistim. Ayrıca gene yanlış 'TUĞ' olacak islik