haydaravısyon Üye haydaravısyon' Alıntı: Çürümüş bedenlerin kölgesinde yanar kemikler koyu karanlık içinde aydınlanır kirli ruhlar Elveda demeye gerek kurutuldun kaybetme korkusundan Hayat kötü bir rüyaydı, uyandın ölümün uykusundan Genişletmek için tıkla ... Elektr0' Alıntı: ölü ler felan diyon ne diyon bişi diyon yav insan'ı korkutuyorsun Genişletmek için tıkla ... Bende tırstım böyle şiirmi yazılır
haydaravısyon' Alıntı: Çürümüş bedenlerin kölgesinde yanar kemikler koyu karanlık içinde aydınlanır kirli ruhlar Elveda demeye gerek kurutuldun kaybetme korkusundan Hayat kötü bir rüyaydı, uyandın ölümün uykusundan Genişletmek için tıkla ... Elektr0' Alıntı: ölü ler felan diyon ne diyon bişi diyon yav insan'ı korkutuyorsun Genişletmek için tıkla ... Bende tırstım böyle şiirmi yazılır
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: : Genişletmek için tıkla ... len nasılsın bu arada ? soramadım ----------Eklendi @ 00:42:44 ---------- Yazıldı @ 00:41:52 ---------- pelın_' Alıntı: tuğ için demiştim Genişletmek için tıkla ... vapurun közüüü nerdeee ??
'TUĞ'' Alıntı: : Genişletmek için tıkla ... len nasılsın bu arada ? soramadım ----------Eklendi @ 00:42:44 ---------- Yazıldı @ 00:41:52 ---------- pelın_' Alıntı: tuğ için demiştim Genişletmek için tıkla ... vapurun közüüü nerdeee ??
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: len nasılsın bu arada ? soramadım Genişletmek için tıkla ... len Iyilik len, sen?
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: len Iyilik len, sen? Genişletmek için tıkla ... Renk gelsin diye öle dedim abi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: tuğ için demiştim Genişletmek için tıkla ... esra nerdeymiş pelın_
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: Renk gelsin diye öle dedim abi Genişletmek için tıkla ... mosmor oldu bu Nasıl renk
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: esra nerdeymiş pelın_ Genişletmek için tıkla ... pelin_ degil PelinalTtire ----------Eklendi @ 00:46:03 ---------- Yazıldı @ 00:45:15 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: mosmor oldu bu Nasıl renk Genişletmek için tıkla ... için fesat senin
'TUĞ'' Alıntı: esra nerdeymiş pelın_ Genişletmek için tıkla ... pelin_ degil PelinalTtire ----------Eklendi @ 00:46:03 ---------- Yazıldı @ 00:45:15 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: mosmor oldu bu Nasıl renk Genişletmek için tıkla ... için fesat senin
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: vaurun gözü ewde meyve ve fılm Keyıf yanı Genişletmek için tıkla ... selam sölee gelsin yav özledik onu ? ?
pelın_' Alıntı: vaurun gözü ewde meyve ve fılm Keyıf yanı Genişletmek için tıkla ... selam sölee gelsin yav özledik onu ? ?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: pelin_ degil PelinalTtire Genişletmek için tıkla ... bende pelin_ yazmadım pelın_ yazdım zaten
Elektr0' Alıntı: pelin_ degil PelinalTtire Genişletmek için tıkla ... bende pelin_ yazmadım pelın_ yazdım zaten
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: bende pelin_ yazmadım pelın_ yazdım zaten Genişletmek için tıkla ... bak ya:9 bide pelinalttere cıktı başımıza
'TUĞ'' Alıntı: bende pelin_ yazmadım pelın_ yazdım zaten Genişletmek için tıkla ... bak ya:9 bide pelinalttere cıktı başımıza