DiaBLoS Admin X-LifeHard' Alıntı: iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... İyi Akşamlar Furkan.. zibidi39' Alıntı: selam mıllet nassanız bakalım Genişletmek için tıkla ... Sağolasın..Sen nasılsın iyi misin ? Candy' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... A.selam
X-LifeHard' Alıntı: iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... İyi Akşamlar Furkan.. zibidi39' Alıntı: selam mıllet nassanız bakalım Genişletmek için tıkla ... Sağolasın..Sen nasılsın iyi misin ? Candy' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... A.selam
DiaBLoS Admin Ufaklığımdan beri hep dikkatimi çekti..Sesi , şarkıları hep anlamlı , hoş.. Ayrı bir güzelliği var ..
Ufaklığımdan beri hep dikkatimi çekti..Sesi , şarkıları hep anlamlı , hoş.. Ayrı bir güzelliği var ..
DiaBLoS Admin Sol ayağım feci ağrımaya başladı .. Ağrı kesici içmeliyim .. Dayanılmaz bir ağrı veriyor yahu .. Bismillahirahmanirrahim..
Sol ayağım feci ağrımaya başladı .. Ağrı kesici içmeliyim .. Dayanılmaz bir ağrı veriyor yahu .. Bismillahirahmanirrahim..
DiaBLoS Admin İnşallah kardeşim..Bugün çok fazla yürüdüm..Öğlen işten çıkışta , kardeşimin toplantısına gittim..Ordan geldim dişçiye..Ordan geldim akşam arkadaşla birşeyler içtik .. Oldukça yorucu bir gündü diyebilirim rahatlıkla .. Çok yorulunca bu ağrıyı yaşıyorum belli zamanlar da ...
İnşallah kardeşim..Bugün çok fazla yürüdüm..Öğlen işten çıkışta , kardeşimin toplantısına gittim..Ordan geldim dişçiye..Ordan geldim akşam arkadaşla birşeyler içtik .. Oldukça yorucu bir gündü diyebilirim rahatlıkla .. Çok yorulunca bu ağrıyı yaşıyorum belli zamanlar da ...
arslansem Üye Hoşbulduk..Furkan senle konuşuyoruz ama hiç tanışmadık herhalde yaş kaç okuyor musun çalışıyor musun?
Hoşbulduk..Furkan senle konuşuyoruz ama hiç tanışmadık herhalde yaş kaç okuyor musun çalışıyor musun?