pelın_ vapur dumanı' Alıntı: buzlukta mantı vardı onu haşladım.patates kızarttım sonrada yanına açtım kolayıı.ohhhh mis oldu valla Genişletmek için tıkla ... oh valla götürdün yıne afıyet olmuş bellı
vapur dumanı' Alıntı: buzlukta mantı vardı onu haşladım.patates kızarttım sonrada yanına açtım kolayıı.ohhhh mis oldu valla Genişletmek için tıkla ... oh valla götürdün yıne afıyet olmuş bellı
Reşwan Emekli Yönetici Tusem'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... tamam yav kızma hayırlı olsun güzel olmuş yakışmış gerçekten daha uzun bir nick bekliyordum ama?
Tusem'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... tamam yav kızma hayırlı olsun güzel olmuş yakışmış gerçekten daha uzun bir nick bekliyordum ama?
Elektr0 Üye Tusem'' Alıntı: ertugrul begendın mı yenı adımı Genişletmek için tıkla ... eveeeetttt ablaa
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: oh valla götürdün yıne afıyet olmuş bellı Genişletmek için tıkla ... olmazmı yaa şimdi de hazım sorunu çekiyorum.ölecem mide ağrısından
pelın_' Alıntı: oh valla götürdün yıne afıyet olmuş bellı Genişletmek için tıkla ... olmazmı yaa şimdi de hazım sorunu çekiyorum.ölecem mide ağrısından
Reşwan Emekli Yönetici vapur dumanı' Alıntı: hoşgeldin.. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk esra ----------Eklendi @ 00:30:13 ---------- Yazıldı @ 00:29:39 ---------- greenmile' Alıntı: Ben gidiyom Genişletmek için tıkla ... nereye ? ben gidecektim birazdan, ne o keyfin yokmu ne nasıl gidiyor.
vapur dumanı' Alıntı: hoşgeldin.. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk esra ----------Eklendi @ 00:30:13 ---------- Yazıldı @ 00:29:39 ---------- greenmile' Alıntı: Ben gidiyom Genişletmek için tıkla ... nereye ? ben gidecektim birazdan, ne o keyfin yokmu ne nasıl gidiyor.
Elektr0 Üye Ya bir konu vardı dalmışım oraya yok N8 in kamerası en iyi kameraymış felan da filan da bende diyorum Ericsson GF 768 varken N8 diyorlar
Ya bir konu vardı dalmışım oraya yok N8 in kamerası en iyi kameraymış felan da filan da bende diyorum Ericsson GF 768 varken N8 diyorlar
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: olmazmı yaa şimdi de hazım sorunu çekiyorum.ölecem mide ağrısından Genişletmek için tıkla ... hep olagan şey aliştım buna börek yersin çatlayana kadar sonra midem agrıyo
vapur dumanı' Alıntı: olmazmı yaa şimdi de hazım sorunu çekiyorum.ölecem mide ağrısından Genişletmek için tıkla ... hep olagan şey aliştım buna börek yersin çatlayana kadar sonra midem agrıyo
Elektr0 Üye vapur dumanı ve Reşwan işleriniz nasıl Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) Elektr0 Reşwan vapur dumanı+
vapur dumanı ve Reşwan işleriniz nasıl Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) Elektr0 Reşwan vapur dumanı+
Tuba.Erva Üye Reşwan' Alıntı: tamam yav kızma hayırlı olsun güzel olmuş yakışmış gerçekten daha uzun bir nick bekliyordum ama? Genişletmek için tıkla ... bu da cok kısa deıl yanı
Reşwan' Alıntı: tamam yav kızma hayırlı olsun güzel olmuş yakışmış gerçekten daha uzun bir nick bekliyordum ama? Genişletmek için tıkla ... bu da cok kısa deıl yanı
pelın_ Elektr0' Alıntı: vapur dumanı ve Reşwan işleriniz nasıl Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) Elektr0 Reşwan vapur dumanı+ Genişletmek için tıkla ... bende varımbıkere
Elektr0' Alıntı: vapur dumanı ve Reşwan işleriniz nasıl Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) Elektr0 Reşwan vapur dumanı+ Genişletmek için tıkla ... bende varımbıkere
Tuba.Erva Üye Elektr0' Alıntı: eveeeetttt ablaa Genişletmek için tıkla ... saol canım ----------Eklendi @ 23:39:05 ---------- Yazıldı @ 23:38:39 ---------- greenmile' Alıntı: Ben gidiyom Genişletmek için tıkla ... selametle murat
Elektr0' Alıntı: eveeeetttt ablaa Genişletmek için tıkla ... saol canım ----------Eklendi @ 23:39:05 ---------- Yazıldı @ 23:38:39 ---------- greenmile' Alıntı: Ben gidiyom Genişletmek için tıkla ... selametle murat
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: bende varımbıkere Genişletmek için tıkla ... oo sorryyy aklıma Pondusss geldi birden
pelın_ Elektr0' Alıntı: oo sorryyy aklıma Pondusss geldi birden Genişletmek için tıkla ... ewlatlarımdan bitanesi ama baba beni boşadı ----------Eklendi @ 00:40:38 ---------- Yazıldı @ 00:40:22 ---------- vapur dumanı' Alıntı: sıkılıyorumm... Genişletmek için tıkla ... bende
Elektr0' Alıntı: oo sorryyy aklıma Pondusss geldi birden Genişletmek için tıkla ... ewlatlarımdan bitanesi ama baba beni boşadı ----------Eklendi @ 00:40:38 ---------- Yazıldı @ 00:40:22 ---------- vapur dumanı' Alıntı: sıkılıyorumm... Genişletmek için tıkla ... bende
Elektr0 Üye vapur dumanı' Alıntı: sıkılıyorumm... Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:43:17 ---------- Yazıldı @ 00:42:44 ---------- pelın_' Alıntı: ewlatlarımdan bitanesi ama baba beni boşadı ----------Eklendi @ 00:40:38 ---------- Yazıldı @ 00:40:22 ---------- bende Genişletmek için tıkla ... puhahaha
vapur dumanı' Alıntı: sıkılıyorumm... Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:43:17 ---------- Yazıldı @ 00:42:44 ---------- pelın_' Alıntı: ewlatlarımdan bitanesi ama baba beni boşadı ----------Eklendi @ 00:40:38 ---------- Yazıldı @ 00:40:22 ---------- bende Genişletmek için tıkla ... puhahaha
Reşwan Emekli Yönetici Elektr0' Alıntı: vapur dumanı ve Reşwan işleriniz nasıl Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) Elektr0 Reşwan vapur dumanı+ Genişletmek için tıkla ... iyilik şükür işler yolunda gibi idare eder, çevrim dışı üyeler görünmediğinden 3 kişi görüyorsun.
Elektr0' Alıntı: vapur dumanı ve Reşwan işleriniz nasıl Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) Elektr0 Reşwan vapur dumanı+ Genişletmek için tıkla ... iyilik şükür işler yolunda gibi idare eder, çevrim dışı üyeler görünmediğinden 3 kişi görüyorsun.