vapur dumanı
Üye
ee peki ordakiler neden türkiye ye çaslışmaya geliyorlar?moskova rusyanın kalbi ve rusyayı besliyor sektor cok gelısmıs ıs olanakları mukemmel.
----------Eklendi @ 03:55:16 ---------- Yazıldı @ 03:54:01 ----------
ben en son gecen hafta sınemaya gittim hıcbısey anlamadım fılmden
valla ben hiç bişi yapmam açıkçası..Ordaki iki çocuk arkadaşlar hasan diyorki senin için çamur bile yerim. diyeri gerçekten yermisin
yememi istermisin diyor çamuru yicegi zaman dur yapma diyor
Arkadaş için çig tavuk yemek gibi
anladım oturma izni olmayanların işi zor desene ama senin iş kolaymis gene dışarı çıkmadan hallediyorsunşöyle söylim, aksam 9dan sonra topluluk halınde gezenleri alıyorlar.Polise rüsvet teklıf edersen hapis cezası var, ama polis rusvetcıyse alır ve saklar. Her polıs bır degıl., ama polisler halkla çok ugrasıyor, sındirmeye calısıyor halkı ama bu bızım ıcin geçerli değil, oturma ıznin varsa senden kralı yok, alana kadar 2bin dolar para verdim malesef memura yoksa turklerın burda barındırılması zor, ben geleli 10ay oldu ve donucem yakında burda bı akrabanın yanında calısıyorum operator olarak makina sektoru, araba parcaları uretılıyor, ben odamda oturup denetleme yapıyorum sadece calısanları bolum operatoru kordınatoru de denıyor
evet kazaklar kırgızlar özbekler azeriler çok Hep milletten insan varmoskova rusyanın kalbi ve rusyayı besliyor sektor cok gelısmıs ıs olanakları mukemmel.----------Eklendi @ 03:55:16 ---------- Yazıldı @ 03:54:01 ----------ben en son gecen hafta sınemaya gittim hıcbısey anlamadım fılmden
evet kazaklar kırgızlar özbekler azeriler çok her milletten insan varmoskova rusyanın kalbi ve rusyayı besliyor sektor cok gelısmıs ıs olanakları mukemmel.----------Eklendi @ 03:55:16 ---------- Yazıldı @ 03:54:01 ----------ben en son gecen hafta sınemaya gittim hıcbısey anlamadım fılmden
evet ama dönüyo baksana o pek memnun değil..anladım oturma izni olmayanların işi zor desene ama senin iş kolaymis gene dışarı çıkmadan hallediyorsun
----------Eklendi @ 05:00:28 ---------- Yazıldı @ 04:58:32 ----------
evet kazaklar kırgızlar özbekler azeriler çok Hep milletten insan var
iznin olmadan yakalanırsan sınır dışı ediyolar, benim kolay evet.anladım oturma izni olmayanların işi zor desene ama senin iş kolaymis gene dışarı çıkmadan hallediyorsun----------Eklendi @ 05:00:28 ---------- Yazıldı @ 04:58:32 ---------- evet kazaklar kırgızlar özbekler azeriler çok Hep milletten insan var
ya insanın memleketi gibisi varmıevet ama dönüyo baksana o pek memnun değil..
iş güzelde aile var mecbur döncem, yeteri kadar parada biriktirdim donunce ıs kurabılırım yada bıyere ortak olabılırım bılmıyorum karar vermedım daha buna.evet ama dönüyo baksana o pek memnun değil..
aynen ya, memleket gıbısı var mıya insanın memleketi gibisi varmı :türkiye: bülbül nden isyan etti
çok pisman oldum ama geçti artık napayım.Rızkını çok uzaklarda arıyorsun, belki hemen yanı başında
sagolunhayırlısı o zaman senin adına.umarım olur..
bi arkadaşım vardı o da senin gittiğin tarihlerde rusyaya gitmişti.senin adın ne?çok pisman oldum ama geçti artık napayım.
----------Eklendi @ 04:06:46 ---------- Yazıldı @ 04:06:03 ----------
sagolunınsallah
ferhat ben.bi arkadaşım vardı o da senin gittiğin tarihlerde rusyaya gitmişti.senin adın ne?
ben çıksam iyi olcak iyi sabahlar sizlere.
----------Eklendi @ 04:11:19 ---------- Yazıldı @ 04:10:56 ----------
ferhat ben.
hmmm gerçek adın yani.memnun oldum tekrar.iyi geceler sana..ben çıksam iyi olcak iyi sabahlar sizlere.
----------Eklendi @ 04:11:19 ---------- Yazıldı @ 04:10:56 ----------
ferhat ben.
ben çıksam iyi olcak iyi sabahlar sizlere.----------Eklendi @ 04:11:19 ---------- Yazıldı @ 04:10:56 ----------
hadi güle güle inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla dönersinben çıksam iyi olcak iyi sabahlar sizlere.
biliyodum kapatıcaklarını zaten.görmüştüm aynısından vardı ama bi tezcanlılıkla açmış bulundum..Sabahçı hakvesisini kapattılıar
----------Eklendi @ 05:12:06 ---------- Yazıldı @ 05:11:21 ----------
Allaha emanet ol
sarışın olsun diycekDönerken feryattan istdigin bişey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?