Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Burak

Üye
kendi kendime gelin güvey oldum galiba birazda gaza geldım çok ilerde gordum sanırım kendımı. Herneyse devam edin ıyı geceler. Ne oldugumu bılmek guzeldı bu gece.

----------Eklendi @ 01:37:25 ---------- Yazıldı @ 01:36:53 ----------

kendi kendime gelin güvey oldum galiba birazda gaza geldım çok ilerde gordum sanırım kendımı. Herneyse devam edin ıyı geceler. Ne oldugumu bılmek guzeldı bu gece.
ne oldu ay anlamadım şimdi.nereye kuzum ?

Tepkiler: pelın_

pelın_

hala yanı şeyı ızlıyorum
tek takıldıgım şey kızın ayakkabısı ve şeker cnm çektı

Tepkiler: vapur dumanı

Ne oldum dememeli ne olcam demeli, hep ilerisi düşününmeli demi

Elektr0

Üye
anlamadım ki şimdi ben bişi

Elektr0

Üye

----------Eklendi @ 01:37:25 ---------- Yazıldı @ 01:36:53 ----------

ne oldu ay anlamadım şimdi.nereye kuzum ?
ben anladım kurban bayramıda yaklaşıyor ki kuzum felan sen çocugu kurbanlık edecen burak kaç daha gelme buraya bir kurban bayramı geçsin...

Burak

Üye
bişey yok yahu.

Tepkiler: vapur dumanı ve Elektr0

pelın_

pelın_

vapurrr

Praetor

Emekli Yönetici
Güzeeel
abi vapur dumanı kalemi mi aldı
Şşşşt!.. Yaramazlık yok!..

gece gece moralimi 0a indirip bide abaza damgası vuran yönetımıne tesekkurler ata abi.
Cinsellikle ilgili konular çok hassastır ve ince bir dengenin korunmasını gerektirir.
Esas olan bunların tabu olmadığı ve forumumuzda hakkında yazılabileceğidir.
Ancak her özgürlük gibi bunun da bir sınırı vardır.
Biz burada ne aşırı geniş düşünen insanları ne de aşırı yobaz kişileri esas alırız.
İkisini toplar ikiye böler ve o şekilde standardı buluruz.
Fikirlerini açıklama özgürlüğü esas, evet. Ama sınırı, diğerlerinin forumda seviyesi kaçmış muhabbetlere maruz kalmama haklarıdır.
Yazılanlarda kötü niyet elbette yoktur. Ancak bir konuya yazarken, sahip olduğunuz iradeden ziyade, o yazının okunacağı beyinlerde yaratacağı etkileri hesap ederek yazmalıyız. Günlüğümüze yazı yazmıyoruz neticede, birileri okusun diye yazıyoruz.
Sonuç olarak;
İpin ucunun kaçmaya elverişli olduğu konulardaki tedbirlerimiz biraz daha sıkıdır

Anlayışınız için teşekkürler.

İyi geceler MaxiCep

Tepkiler: minoo ve pelın_