Elektr0
Üye
Yarın kese okul da olmasa
kovmak yok
O bir Örnek Üye tamam mı Yönetim !gece gece moralimi 0a indirip bide abaza damgası vuran yönetımıne tesekkurler ata abi.
gece gece moralimi 0a indirip bide abaza damgası vuran yönetımıne tesekkurler ata abi.
----------Eklendi @ 01:33:23 ---------- Yazıldı @ 01:32:32 ----------
O bir Örnek Üye tamam mı Yönetim !
nie bana demedin vapur la felan ugraşmazdın sana bir ercan döküm soba alırdık hemde borulubak yaaa neden aklıma gelmediki buubakıyorumda yakından takip ediliyorum.ben bile unutmuştum
----------Eklendi @ 01:33:23 ---------- Yazıldı @ 01:32:32 ----------
O bir Örnek Üye tamam mı Yönetim !
ne oldu ay anlamadım şimdi.nereye kuzum ?kendi kendime gelin güvey oldum galiba birazda gaza geldım çok ilerde gordum sanırım kendımı. Herneyse devam edin ıyı geceler. Ne oldugumu bılmek guzeldı bu gece.
kendi kendime gelin güvey oldum galiba birazda gaza geldım çok ilerde gordum sanırım kendımı. Herneyse devam edin ıyı geceler. Ne oldugumu bılmek guzeldı bu gece.
Orjinal sürüm gibi bir soru oldu ... İyi Örnek dabi Kiİyi örnek mi kötü örnek mi
bende çekecem öyle bi kliphala yanı şeyı ızlıyorum
tek takıldıgım şey kızın ayakkabısı ve şeker cnm çektı
kendi kendime gelin güvey oldum galiba birazda gaza geldım çok ilerde gordum sanırım kendımı. Herneyse devam edin ıyı geceler. Ne oldugumu bılmek guzeldı bu gece.
bende çekecem öyle bi klip
ben anladım kurban bayramıda yaklaşıyor ki kuzum felan sen çocugu kurbanlık edecen burak kaç daha gelme buraya bir kurban bayramı geçsin...
----------Eklendi @ 01:37:25 ---------- Yazıldı @ 01:36:53 ----------
ne oldu ay anlamadım şimdi.nereye kuzum ?
ben anladım kurban bayramıda yaklaşıyor ki kuzum felan sen çocugu kurbanlık edecen burak kaç daha gelme buraya bir kurban bayramı geçsin...
vapurun sobasından uzakta dur bak kurbanlık kuzu arıyorbişey yok yahu.
alındın tabi yine..bişey yok yahu.
Güzeeelşimdilik yok
Şşşşt!.. Yaramazlık yok!..abi vapur dumanı kalemi mi aldı
Cinsellikle ilgili konular çok hassastır ve ince bir dengenin korunmasını gerektirir.gece gece moralimi 0a indirip bide abaza damgası vuran yönetımıne tesekkurler ata abi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?