Praetor
Emekli Yönetici
Hoşbulduk...geçmiş olsun ata hayırdır üşüttünmü hemşire var bak aramızda
hakkaten yaff duramıyorum yerimdeboyun agrısını en iyi bılenlerdenim gecmış olsun cok kötü bişi
bendenmi bulaştı acabaHoşbulduk...
Bilmiyorum. Herhalde üşüttüm... Halsizlik ve çok hafif bademcik acısı ile ateş baş gösterdi...
Belli ki yarın uyandığımda hayat bir başka olacak bana
benimiSeni dusunuyorum sen
Hoşbulduk...
Bilmiyorum. Herhalde üşüttüm... Halsizlik ve çok hafif bademcik acısı ile ateş baş gösterdi...
hoşgeldin geçmiş olsun ata abi.Hoşbulduk...Bilmiyorum. Herhalde üşüttüm... Halsizlik ve çok hafif bademcik acısı ile ateş baş gösterdi...Belli ki yarın uyandığımda hayat bir başka olacak bana
Hoşbulduk...
yağmur'u izlemek tehlikeli arkadaş Kız olursabenimibilmeden bıseymı yaptım acaba yoksa dayak mı gelıyo ben bısey yapmıyom oturuyom oyle yagmur ızlıyom
romantik şey seniben bısey yapmıyom oturuyom oyle yagmur ızlıyom
1 çay kaşığı sirke iç dostum iyi gelir balla karıştırırsan dadından yenmez
Hava iğrenç... Geçmiş olsun sana da... Hoşbulduk...Hava buz gibi ya...dondum resmen bugün..ben de hastayım 3-4 gündür Ata...hoş geldin ayrıca...
İyi geceler... De... Hayırdır? O mu söyledi sen mi attın?iyi geceler abi Allah'ın Sevğili kulusun abi
kas gevşeticinin hap olanı var onlardan kullan kremden3 kat faydasını görmüştümhakkaten yaff duramıyorum yerimde
Mesajlarin sag alt kosesindeki en sagdaki kisma bak alinti yapmak istedigin mesajlari isaretle orda olmasi lazim gerci mobilimdeonu bılmıyorum işte murat
Yok len sevdigimden dusunuyorum komikliklerin aklima geldi birdenbenimibilmeden bıseymı yaptım acaba yoksa dayak mı gelıyo ben bısey yapmıyom oturuyom oyle yagmur ızlıyom
şimdi nöbetçi eczane bul nurofen al bir tane 1 tane duact 1 tanede strefen yada strepsis pastil.zımba gibi olursun..Hoşbulduk...
Mesajlarin sag alt kosesindeki en sagdaki kisma bak alinti yapmak istedigin mesajlari isaretle orda olmasi lazim gerci mobilimde
sanırım oldu
----------Eklendi @ 00:50:35 ---------- Yazıldı @ 00:49:27 ----------
Yok len sevdigimden dusunuyorum komikliklerin aklima geldi birden
romantik şey seni
Sanmambendenmi bulaştı acaba
Bebelere bulaştıracağımdikkat et bebelere bakcam diye senden olmayalım ata
Sağol dostumhoşgeldin geçmiş olsun ata abi.
Yazdım bir kenara dostum1 çay kaşığı sirke iç dostum iyi gelir balla karıştırırsan dadından yenmez
geçmiş olsunAyy sağol bi geçmiş olsun diyenim çıktı...
Aile hekimi esra
şimdi nöbetçi eczane bul nurofen al bir tane 1 tane duact 1 tanede strefen yada strepsis pastil.zımba gibi olursun..
yanlız bunları 8 saat arayla alıcaksın. pastili 4-6 saatte alabilrisin..
Allah sevdiği kullanıra dünya2da çektirirmiş diye bişi duymuştum ama ne kadar dogrudur bilmiyorumHava iğrenç... Geçmiş olsun sana da... Hoşbulduk...
İyi geceler... De... Hayırdır? O mu söyledi sen mi attın?
Calisirsan olacakee insanlar romantık yavru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?