kol@j Üye ne hikmetse bu konudan aboneliğim silinmiş ben de mesaj yazan yok sanıyordum iyi geceler kuzucuklarım
ne hikmetse bu konudan aboneliğim silinmiş ben de mesaj yazan yok sanıyordum iyi geceler kuzucuklarım
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: turkcellıyız.bız. sizi aramak pahalı yahu. Genişletmek için tıkla ... + bende Turkcell de var Cift tabanca geziyorum ben
Burak' Alıntı: turkcellıyız.bız. sizi aramak pahalı yahu. Genişletmek için tıkla ... + bende Turkcell de var Cift tabanca geziyorum ben
kol@j Üye Burak' Alıntı: hosgeldin mustafa abi Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk cümletenşarjım bitiyerken kalkacağimkolaj kaçarselamette kalın çocuklar
Burak' Alıntı: hosgeldin mustafa abi Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk cümletenşarjım bitiyerken kalkacağimkolaj kaçarselamette kalın çocuklar
haydaravısyon Üye kol@j' Alıntı: hoşbulduk cümletenşarjım bitiyerken kalkacağimkolaj kaçarselamette kalın çocuklar Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gidipde görememek görüp de dönemek var diyor şimdien selamatle kalın diyor
kol@j' Alıntı: hoşbulduk cümletenşarjım bitiyerken kalkacağimkolaj kaçarselamette kalın çocuklar Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gidipde görememek görüp de dönemek var diyor şimdien selamatle kalın diyor
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: slm hoş geldin pondusss Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk azizim. kimse yok galiba ----------Eklendi @ 02:20:06 ---------- Yazıldı @ 02:19:21 ---------- haydaravısyon' Alıntı: gidipde görememek görüp de dönemek var diyor şimdien selamatle kalın diyor Genişletmek için tıkla ... onun için yapmadım.. çok sakin burası
Elektr0' Alıntı: slm hoş geldin pondusss Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk azizim. kimse yok galiba ----------Eklendi @ 02:20:06 ---------- Yazıldı @ 02:19:21 ---------- haydaravısyon' Alıntı: gidipde görememek görüp de dönemek var diyor şimdien selamatle kalın diyor Genişletmek için tıkla ... onun için yapmadım.. çok sakin burası
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: hoş bulduk azizim. kimse yok galiba Genişletmek için tıkla ... var da yok gibi bişi aziz pirim
Pondusss' Alıntı: hoş bulduk azizim. kimse yok galiba Genişletmek için tıkla ... var da yok gibi bişi aziz pirim
Elektr0 Üye Zaman bize yalan söylediyse biz zaman'a bağlı kalmadan her kim veya kime olursa olsun dogru söyleyelim dogru söylemek + bir çıkış yoludur.
Zaman bize yalan söylediyse biz zaman'a bağlı kalmadan her kim veya kime olursa olsun dogru söyleyelim dogru söylemek + bir çıkış yoludur.
haydaravısyon Üye Elektr0' Alıntı: Zaman bize yalan söylediyse biz zaman'a bağlı kalmadan her kim veya kime olursa olsun dogru söyleyelim dogru söylemek + bir çıkış yoludur. Genişletmek için tıkla ... Her dogru her yerde söylenmez susmasınıda bilmeli
Elektr0' Alıntı: Zaman bize yalan söylediyse biz zaman'a bağlı kalmadan her kim veya kime olursa olsun dogru söyleyelim dogru söylemek + bir çıkış yoludur. Genişletmek için tıkla ... Her dogru her yerde söylenmez susmasınıda bilmeli
Elektr0 Üye haydaravısyon' Alıntı: Her dogru her yerde söylenmez susmasınıda bilmeli Genişletmek için tıkla ... öle tabi doğru söylersin 9 köyden kovarlar Yalan söylersin bu yalan konuşuyo derler hiç konuşmazsın susmak istersin konuşsana derler...!!!
haydaravısyon' Alıntı: Her dogru her yerde söylenmez susmasınıda bilmeli Genişletmek için tıkla ... öle tabi doğru söylersin 9 köyden kovarlar Yalan söylersin bu yalan konuşuyo derler hiç konuşmazsın susmak istersin konuşsana derler...!!!
Elektr0 Üye Diyorki bir bilimadamı Işık taneciktir başka bir bilimadamı ışık dalgadır... başka bir bilimadamı ışık bazen tanecik bazen dalgadır kafam karıştı ışık bence taneciklidalgadır... ----------Eklendi @ 02:44:46 ---------- Yazıldı @ 02:43:43 ---------- Burak' Alıntı: ne yapsan suç. Genişletmek için tıkla ... ''atın şunu içeri'' suçu nedir ? Doğru konuşuyor !!
Diyorki bir bilimadamı Işık taneciktir başka bir bilimadamı ışık dalgadır... başka bir bilimadamı ışık bazen tanecik bazen dalgadır kafam karıştı ışık bence taneciklidalgadır... ----------Eklendi @ 02:44:46 ---------- Yazıldı @ 02:43:43 ---------- Burak' Alıntı: ne yapsan suç. Genişletmek için tıkla ... ''atın şunu içeri'' suçu nedir ? Doğru konuşuyor !!