vapur dumanı Üye minoo' Alıntı: Hoşgeldin canım.. Kız Esra bu konuya fena sardım ben he Genişletmek için tıkla ... ben de bi ara öyleydim de tatlım.ama hiç bulaşma derim..çok karışık mevzular varyaaa ----------Eklendi @ 00:54:31 ---------- Yazıldı @ 00:54:09 ---------- greenmile' Alıntı: boş iş bunlar uyandığınızda tekrar güneş doğacak merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... aynen öölee
minoo' Alıntı: Hoşgeldin canım.. Kız Esra bu konuya fena sardım ben he Genişletmek için tıkla ... ben de bi ara öyleydim de tatlım.ama hiç bulaşma derim..çok karışık mevzular varyaaa ----------Eklendi @ 00:54:31 ---------- Yazıldı @ 00:54:09 ---------- greenmile' Alıntı: boş iş bunlar uyandığınızda tekrar güneş doğacak merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... aynen öölee
vapur dumanı Üye ben uykusuzum pelin uyuyo pınar illuminatiye daldı.tuğ çalışıyooo,muratıda banladılar.. ondandır.
greenmile Üye esra seyhan' Alıntı: ben uykusuzum pelin uyuyo pınar illuminatiye daldı.tuğ çalışıyooo,muratıda banladılar.. ondandır. Genişletmek için tıkla ... gayet acıklayıcı oldu
esra seyhan' Alıntı: ben uykusuzum pelin uyuyo pınar illuminatiye daldı.tuğ çalışıyooo,muratıda banladılar.. ondandır. Genişletmek için tıkla ... gayet acıklayıcı oldu
vapur dumanı Üye umut_bozkurt' Alıntı: forum kurallarına uymazsa banlarlar Genişletmek için tıkla ... ne yaptıki bilmiyoruz biz yaaa
umut_bozkurt' Alıntı: forum kurallarına uymazsa banlarlar Genişletmek için tıkla ... ne yaptıki bilmiyoruz biz yaaa
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: süresiz mi yedi? Genişletmek için tıkla ... 21 günmü kALdı ne öölee bişi
greenmile Üye esra seyhan' Alıntı: 21 günmü kALdı ne öölee bişi Genişletmek için tıkla ... bayada varmış
Navy Blue Üye umut_bozkurt' Alıntı: ya arkadaş ben de ortam var sandım ölüymüş buralar Genişletmek için tıkla ... Ortam derken ne aradığına bağlı Aslında bu forumun genel amacı teknoloji
umut_bozkurt' Alıntı: ya arkadaş ben de ortam var sandım ölüymüş buralar Genişletmek için tıkla ... Ortam derken ne aradığına bağlı Aslında bu forumun genel amacı teknoloji
umut_bozkurt Üye ben geldim diye kaçtılar galiba en iyisi gideyim ----------Eklendi @ 01:24:13 ---------- Yazıldı @ 01:22:58 ---------- geçmiş mesajları okuyunca sohbet ortamı var olduğunu sandım yanılmışım
ben geldim diye kaçtılar galiba en iyisi gideyim ----------Eklendi @ 01:24:13 ---------- Yazıldı @ 01:22:58 ---------- geçmiş mesajları okuyunca sohbet ortamı var olduğunu sandım yanılmışım
vapur dumanı Üye umut_bozkurt' Alıntı: ya arkadaş ben de ortam var sandım ölüymüş buralar Genişletmek için tıkla ... öle diildir durgun zamana denk geldin sadece.. ----------Eklendi @ 01:30:34 ---------- Yazıldı @ 01:29:33 ---------- neyse arkadaşlar ben kaçar yoksa sızacam bi yerde 40 küsür saat oldu uyumaım hala
umut_bozkurt' Alıntı: ya arkadaş ben de ortam var sandım ölüymüş buralar Genişletmek için tıkla ... öle diildir durgun zamana denk geldin sadece.. ----------Eklendi @ 01:30:34 ---------- Yazıldı @ 01:29:33 ---------- neyse arkadaşlar ben kaçar yoksa sızacam bi yerde 40 küsür saat oldu uyumaım hala