Nef'i Üye haydaravısyon' Alıntı: kolam bitti Genişletmek için tıkla ... dua et kotan bitmedi o daha fena :P
haydaravısyon Üye Belirtisiz Özne' Alıntı: dua et kotan bitmedi o daha fena :P Genişletmek için tıkla ... ben kotalı degilm kotalı olsam dayanmaz ki
Belirtisiz Özne' Alıntı: dua et kotan bitmedi o daha fena :P Genişletmek için tıkla ... ben kotalı degilm kotalı olsam dayanmaz ki
haydaravısyon Üye k degil mi karı kaca kadın kilo kalarından geliyor ismii bide kkkkkkkk vardı hatırlıyormusnuz
haydaravısyon Üye kıralın kızı kavonozu kırdı kıral kızına kızdı kıral kızının kafasını kırdı ----------Eklendi @ 00:50:01 ---------- Yazıldı @ 00:48:43 ---------- Burak' Alıntı: karnım acıktı hava soguk yerimden kalkmak istemiyorum kotam az kaldı kafayı yiycem. Genişletmek için tıkla ... Bundan ye fazla klostorde içermiyor
kıralın kızı kavonozu kırdı kıral kızına kızdı kıral kızının kafasını kırdı ----------Eklendi @ 00:50:01 ---------- Yazıldı @ 00:48:43 ---------- Burak' Alıntı: karnım acıktı hava soguk yerimden kalkmak istemiyorum kotam az kaldı kafayı yiycem. Genişletmek için tıkla ... Bundan ye fazla klostorde içermiyor