Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: hüseyin abi şaka yaptık he lütfen darılma falan olmasın. Genişletmek için tıkla ... yok yok biz ertuğrulla facede konuştuk bunu zaten ----------Eklendi @ 01:19:41 ---------- Yazıldı @ 01:19:09 ---------- Sehriyar' Alıntı: bende kaciyorum arkadaslar iyi geceler bol sohbetler size Genişletmek için tıkla ... güle güle görüşürüz
Burak' Alıntı: hüseyin abi şaka yaptık he lütfen darılma falan olmasın. Genişletmek için tıkla ... yok yok biz ertuğrulla facede konuştuk bunu zaten ----------Eklendi @ 01:19:41 ---------- Yazıldı @ 01:19:09 ---------- Sehriyar' Alıntı: bende kaciyorum arkadaslar iyi geceler bol sohbetler size Genişletmek için tıkla ... güle güle görüşürüz
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: hüseyin abi şaka yaptık he lütfen darılma falan olmasın. Genişletmek için tıkla ... kardeşim bişi olmaz yaa salla ooo yazdıklarımızı anlayacak kadar anlayışlı bir abi ----------Eklendi @ 01:22:38 ---------- Yazıldı @ 01:20:55 ---------- Sehriyar' Alıntı: bende kaciyorum arkadaslar iyi geceler bol sohbetler size Genişletmek için tıkla ... iyi geceler sehriyar O.bir/T.M
Burak' Alıntı: hüseyin abi şaka yaptık he lütfen darılma falan olmasın. Genişletmek için tıkla ... kardeşim bişi olmaz yaa salla ooo yazdıklarımızı anlayacak kadar anlayışlı bir abi ----------Eklendi @ 01:22:38 ---------- Yazıldı @ 01:20:55 ---------- Sehriyar' Alıntı: bende kaciyorum arkadaslar iyi geceler bol sohbetler size Genişletmek için tıkla ... iyi geceler sehriyar O.bir/T.M
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: kardeşim bişi olmaz yaa salla ooo yazdıklarımızı anlayacak kadar anlayışlı bir abi ----------Eklendi @ 01:22:38 ---------- Yazıldı @ 01:20:55 ---------- iyi geceler sehriyar O.bir/T.M Genişletmek için tıkla ... salla ha yazdım
Elektr0' Alıntı: kardeşim bişi olmaz yaa salla ooo yazdıklarımızı anlayacak kadar anlayışlı bir abi ----------Eklendi @ 01:22:38 ---------- Yazıldı @ 01:20:55 ---------- iyi geceler sehriyar O.bir/T.M Genişletmek için tıkla ... salla ha yazdım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: gene ben tek kaldım bende gidiyom iyi gecelee maxicep Genişletmek için tıkla ... sen nereye yav ----------Eklendi @ 01:27:06 ---------- Yazıldı @ 01:26:25 ---------- haydaravısyon' Alıntı: Burası bana kaldı Genişletmek için tıkla ... sen öyle san
Elektr0' Alıntı: gene ben tek kaldım bende gidiyom iyi gecelee maxicep Genişletmek için tıkla ... sen nereye yav ----------Eklendi @ 01:27:06 ---------- Yazıldı @ 01:26:25 ---------- haydaravısyon' Alıntı: Burası bana kaldı Genişletmek için tıkla ... sen öyle san
haydaravısyon Üye esra seyhan' Alıntı: şööle bir uğradım iyi geceler canlarım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoş geldin
esra seyhan' Alıntı: şööle bir uğradım iyi geceler canlarım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoş geldin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap esra seyhan' Alıntı: şööle bir uğradım iyi geceler canlarım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler esra hoşgeldin hayırdır hastaymişsin ne oldu
esra seyhan' Alıntı: şööle bir uğradım iyi geceler canlarım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler esra hoşgeldin hayırdır hastaymişsin ne oldu
vapur dumanı Üye benim için bir konu açılmış arkadaşlar.tekrar teşekkürler burdan ama zaten zar zor yazdım ordan okursunuz yormayın benii hasta yaşlı ve parmaksızım artık neyse ben kaçar biraz ağrım var.sizleri seviyorum.görüşürüz..
benim için bir konu açılmış arkadaşlar.tekrar teşekkürler burdan ama zaten zar zor yazdım ordan okursunuz yormayın benii hasta yaşlı ve parmaksızım artık neyse ben kaçar biraz ağrım var.sizleri seviyorum.görüşürüz..
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: pirsink küpe takacamda delik açmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... yanlış yoldasın
haydaravısyon' Alıntı: pirsink küpe takacamda delik açmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... yanlış yoldasın